A- A+
Δώρα της Εθνικής και του ΟΣΦΠ με κάρτες της Τρ. Πειραιώς
Αθλητικά δώρα της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού κληρώνει η Τράπεζα Πειραιώς για τους κατόχους δύο πιστωτικών της καρτών.

Ο λόγος γίνεται για τις πιστωτικές κάρτες Olympiacos F.C. Mastercard® και Champions Card Mastercard®, οι οποίες θα κληρώσουν πλούσια δώρα για νέους και παλαιούς κατόχους.

Αναλυτικότερα:

  • Η πιστωτική κάρτα Olympiacos F.C. Mastercard® σου προσφέρει ερυθρόλευκα δώρα.

Κάνε αίτηση από 20/4/2018 έως και 10/9/2018, απόκτησέ την και κέρδισε μια «ερυθρόλευκη» μπάλα ποδοσφαίρου και ένα σακίδιο Adidas.

Επιπλέον, μπες αυτόματα στη μεγάλη κλήρωση που θα αναδείξει 20 τυχερούς νικητές, οι οποίοι μαζί με έναν φίλο τους, θα ξεναγηθούν στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και θα γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους παίκτες.

  • Η πιστωτική κάρτα Champions Card Mastercard® σου προσφέρει δώρο τη νέα φανέλα της Εθνικής μας ομάδας.

Με κάθε αγορά ανεξαρτήτως ποσού, που πραγματοποιείς με την πιστωτική κάρτα Champions Card Mastercard® από 20 Απριλίου 2018 έως και 20 Ιουνίου 2018, συμμετέχεις αυτόματα στην μεγάλη κλήρωση όπου:

30 τυχεροί θα κερδίσουν τη νέα φανέλα της Εθνικής ομάδας Ποδοσφαίρου.

Όσο περισσότερες αγορές πραγματοποιείς με την κάρτα σου, τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες να αποκτήσεις και εσύ την καινούργια φανέλα της Εθνικής μας.

Κάνε αίτηση

Μπορείς να κάνεις αίτηση και για τις δύο κάρτες:

  • Τηλεφωνικά στο 18 28 38
  • Σε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς