A- A+
Eurobank Debit Card: Χρεωστική με επιστροφή μετρητών
Τη νέα Eurobank Debit Card, που αποτελεί την πρώτη Debit MasterCard στην ελληνική αγορά λάνσαρε η MasterCard, σε συνεργασία με την Eurobank EFG. Η κάρτα επιστρέφει μετρητά με τις αγορές

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, υιοθετώντας πλέον την τεχνολογία Chip & PIN, η χρεωστική κάρτα της Eurobank αναβαθμίζεται.

Πιο συγκεκριμένα, η τεχνολογία Chip & PIN επιτρέπει στους κατόχους να πραγματοποιήσουν κάθε είδους συναλλαγή, χρησιμοποιώντας απλά τον απόρρητο προσωπικό τους κωδικό (PIN), ο οποίος είναι κοινός τόσο για τις αγορές σε εμπορικά καταστήματα όσο και για τις συναλλαγές σε ATM.

Κάθε συναλλαγή πραγματοποιείται πλέον με μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα καθώς η χρήση μετρητών δεν είναι αναγκαία, ενώ ενισχύεται και η ασφάλεια καθώς οι αγορές μπορούν να γίνουν με τη χρήση του απόρρητου προσωπικού κωδικού και χωρίς να χρειάζεται οι κάτοχοι να μεταφέρουν μετρητά.

Η κάρτα Eurobank Debit MasterCard εξασφαλίζει στους κατόχους της ακόμη ευρύτερη αποδοχή καθώς μπορούν να την χρησιμοποιήσουν για τις συναλλαγές τους όπου κι αν βρίσκονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε πάνω από 32.000.000 σημεία με το σήμα MasterCard.

Επιστροφή μετρητών

Η Eurobank Debit MasterCard συμμετέχει επίσης στο πρόγραμμα επιβράβευσης των καρτών Eurobank, «€πιστροφή».

Χρησιμοποιώντας τη χρεωστική κάρτα για τις καθημερινές αγορές τους σε πάνω από 3.500 επιχειρήσεις του προγράμματος, οι κάτοχοι έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν πραγματικά ευρώ τα οποία μπορούν να εξαργυρώσουν σε επόμενες αγορές τους, πληρώνοντας λιγότερο ή ακόμα και καθόλου.

Ο κ. Αθανάσιος Γεραμάνης, Country Manager της MasterCard στην Ελλάδα, δήλωσε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που σε συνεργασία με την Eurobank προσφέρουμε τη Eurobank Debit MasterCard, την πρώτη Debit MasterCard κάρτα της Ελληνικής αγοράς.

Βασικός στόχος της MasterCard είναι να προσφέρει εξελιγμένα προϊόντα που ανταποκρίνονται και καλύπτουν πλήρως τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών. Είμαστε, ιδιαιτέρως περήφανοι που παρουσιάζουμε την Eurobank Debit MasterCard, μία κάρτα που αλλάζει τα δεδομένα του πλαστικού χρήματος στην Ελλάδα».

Ο κ. Αναστάσιος Πανούσης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Eurobank, Επικεφαλής Εμπορικών Εργασιών Καταναλωτικής, Στεγαστικής Πίστης & Πιστωτικών Καρτών, δήλωσε επίσης:

«Στο πλαίσιο της δέσμευσής της για συνεχή αναβάθμιση του επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών, η Eurobank πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά προσφέροντας στους πελάτες της την τελευταίας τεχνολογίας χρεωστική κάρτα Eurobank Debit MasterCard.

Σε συνεργασία με τη MasterCard, δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να απολαύσουν στο μέγιστο τα πλεονεκτήματα της ασφάλειας και της ευκολίας μιας χρεωστικής κάρτας, της κάρτας που έρχεται να αντικαταστήσει τα μετρητά, αλλά και μια πληθώρα από επιπλέον προσφορές στο πλαίσιο του προγράμματος €πιστροφή, του προγράμματος επιβράβευσης που ανταμείβει τις αγορές που πραγματοποιούνται και με τη χρήση χρεωστικής κάρτας».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα Eurobank, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.eurobank.gr ή να καλέσουν στο EuroPhone Banking στο 210 95 55 000.