A- A+
Λοταρία στα ΑΤΜ της Eurobank! Πώς να κερδίσετε 50 ευρώ στη στιγμή
Τη δική της λοταρία στα ΑΤΜ της διοργανώνει η Eurobank, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να κερδίσουν 50 ευρώ στην κάρτα τους.

Συγκεκριμένα, χρησιµοποιώντας τα ΑΤΜ της τράπεζας, εκτός του ότι εξοικονοµείτε πολύτιµο χρόνο, µην περιµένοντας στις ουρές των ταµείων, έχετε την ευκαιρία να είστε ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν 50 ευρώ €πιστροφή.

Η τυχερή συναλλαγή

Μέσω της ενέργειας «Η τυχερή συναλλαγή», το δώρο θα κερδίσουν 50 πελάτες της τράπεζας.

Η διαδικασία είναι απλή:

1. Πραγµατοποιείτε τις συναλλαγές σας στα ΑΤΜ που βρίσκονται στους χώρους των καταστηµάτων της Τράπεζας, από την 01.02.2018 έως και τις 30.03.2018, χρησιµοποιώντας τη χρεωστική/πιστωτική κάρτα σας.

2. Ζητήστε απόδειξη για τη συναλλαγή σας και δείτε άµεσα στο αποδεικτικό αν είστε εσείς ένας από τους

Η πίστωση των 50€ €πιστροφή θα γίνει έως τις 30.04.2018 σε ενεργή χρεωστική/πιστωτική κάρτα του πελάτη µε την οποία πραγµατοποίησε την τυχερή συναλλαγή και συµµετέχει στο πρόγραµµα €πιστροφή.

Σημειώνεται ότι η ενέργεια ισχύει μόνο για τα ΑΤΜ που βρίσκονται σε καταστήματα Eurobank και νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και όχι σε αυτά που βρίσκονται εκτός του δικτύου του ομίλου, πχ. σε πολυκαταστήματα.

Τα ευρώ που κερδίζετε μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιαδήποτε από τις 8.000 επιχειρήσεις του προγράμματος επιβράβευσης Επιστροφή, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.