A- A+
Συναλλαγές απογεύματα και Σάββατα στα νότια προάστια με το νέο i-bank store της Εθνικής
Το νέο της i-bank store στο Εμπορικό Κέντρο Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο εγκαινίασε η Εθνική Τράπεζα. Τι συναλλαγές μπορούν να γίνουν.

Πρόκειται για το έκτο στη σειρά i-bank store που δημιουργεί η Εθνική. Ήδη λειτουργούν άλλα δύο στην Αθήνα, δύο στη Θεσσαλονίκη και ένα στη Λάρισα.

Το i-bank store αποτελεί έναν καινοτόμο πολυχώρο ηλεκτρονικής τραπεζικής εξυπηρέτησης, εφοδιασμένο με εξοπλισμό και υποδομές τελευταίας τεχνολογίας, όπου παρουσιάζονται όλες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες i-bank (Internet Banking, Mobile Banking, Phone Banking, ATM, Κέντρα Αυτόματων Πληρωμών-APS, ηλεκτρονικό πορτοφόλι i-bank Pay).

Τι προσφέρει

Στο σύγχρονο αυτό περιβάλλον, ο πελάτης της Εθνικής, με τη βοήθεια της εξειδικευμένης ομάδας του i-bank store, μπορεί να έχει εύκολη και γρήγορη εκτέλεση των καθημερινών τραπεζικών του συναλλαγών.

Αναλυτικότερα, στο νέο i-bank store στο Athens Metro Mall, οι επισκέπτες μπορούν:

  • να ενημερωθούν για όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες i-bank της Εθνικής Τράπεζας και να δοκιμάσουν τη χρήση τους στο ειδικά διαμορφωμένο demo point
  • να ανοίξουν λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα και να αποκτήσουν πρόσβαση στις υπηρεσίες i-bank, ώστε να εξυπηρετούνται από οπουδήποτε βρίσκονται, 24/7
  • να πλοηγηθούν στο διαδίκτυο από το φορητό υπολογιστή ή το κινητό τους, μέσω της δωρεάν ασύρματης πρόσβασης (free WiFi).

Οι ώρες λειτουργίας είναι οι εξής:

Δευτέρα - Παρασκευή: 9.00 - 20.00
Σάββατο: 10.00 - 17.00

Περισσότερες πληροφορίες για το i-bank store στο site της Εθνικής Τράπεζας www.nbg.gr/ibankstore.