A- A+
Χαλιά με όφελος 15% με κάρτες της Eurobank στον Εφραίμογλου
Αγορά χαλιών από τον Οίκο Εφραίμογλου με Επιστροφή 15% έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν οι κάτοχοι καρτών της Eurobank, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν από 22/1 έως 28/2 με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Eurobank, πέραν των εκπτώσεων που προσφέρει η επιχείρηση.

Τα ευρώ της Επιστροφής μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιαδήποτε από τις 8.000 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Ο οίκος Εφραίμογλου

H οικογένεια Εφραίμογλου συνεχίζοντας τη μεγάλη παράδοση, μετατρέπει τη “μυστικιστική” της σχέση με το χαλί, σε αίσθηση και γνώση, προσαρμοσμένες στις ειδικές απαιτήσεις των πελατών της.

Είτε προτιμάτε το κλασικό είτε το μοντέρνο σχέδιο, στα καταστήματα Εφραίμoλου μπορείτε να βρείτε το αυθεντικό χειροποίητο χαλί που ψάχνετε για το σαλόνι, την τραπεζαρία, το παιδικό δωμάτιο ή για οποιοδήποτε άλλο χώρο του σπιτιού σας.

Επιπλέον, τα καταστήματα Εφραίμογλου σας προσφέρουν καθαρισμό και συντήρηση που γίνονται σε κορυφαίες συνθήκες, με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους, στο χέρι ή με σύγχρονα μηχανήματα δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην υγιεινή και απολύμανση των χαλιών και που σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία του προσωπικού, εγγυώνται την ιδιαίτερη περιποίηση κάθε χειροποίητου χαλιού με οικολογικά υλικά.