A- A+
Attica Bank: Έως και 1,60% για νέο χρήμα στο 6μηνο
Στο επαναλανσάρισμα της προθεσμιακής κατάθεσης Early Profit με νέα χαρακτηριστικά, προχώρησε η Attica Bank για όσους φέρουν νέο χρήμα στην τράπεζα.

Προσφέρεται 6μηνη ή 9μηνη προθεσμιακή κατάθεση, με ελάχιστο ποσό κατάθεσης τις 20.000 ευρώ.

Τα επιτόκια

Με το προϊόν αυτό εξασφαλίζετε προνομιακό επιτόκιο 1,60% για 6 μήνες και 1,50% για 9 μήνες.

Επιπλέον, η τράπεζα σας δίνει τη δυνατότητα να επενδύσετε τους τόκους της κατάθεσής σας, αυξάνετε τη συνολική απόδοση των χρημάτων σας.

Επιτρέπεται μόνο πρόωρη ολική εξόφληση του κεφαλαίου μετά από έγκριση της Τράπεζας και σύμφωνα με τις υφιστάμενες νομοθετικές διατάξεις.

To Attica DOUBLE PROFIT

Για νέο χρήμα, δηλαδή για καταθέσεις μετρητών ή έμβασμα από άλλη τράπεζα, εσωτερικού ή εξωτερικού, η Attica Bank προσφέρει και το Attica DOUBLE PROFIT.

Πρόκειται για προθεσμιακή κατάθεση 3μηνης ή 6μηνης διάρκειας, που δίνει ελκυστικό επιτόκιο και δώρο το 100% του συνόλου των τόκων.

Οι τόκοι αποδίδονται μηναία και καταβάλλονται αυτόματα σε καταθετικό λογαριασμό επιλογής σας στην επέτειο έναρξης της κατάθεσης.

Τα χαρακτηριστικά

Το επιτόκιο είναι σταθερό για όλη τη διάρκεια της προθεσμιακής και ανέρχεται σε ετησιοποιημένη βάση σε 0,70% για τους 3μήνες και σε 0,80% για τους 6μήνες.

Το ελάχιστο ποσό της κατάθεσης είναι τα 20.000 ευρώ, ενώ δεν υπάρχει ανώτατο όριο.

Επιτρέπεται μόνο πρόωρη ολική εξόφληση, στην οποία περίπτωση οι τόκοι λογίζονται σύμφωνα με τα παραπάνω επιτόκια.

Η επιβράβευση

Ως επιβράβευση, η Attica Bank προσφέρει δώρο το 100% του συνόλου των τόκων περιόδου της κατάθεσης, εφόσον αυτή διατηρηθεί έως και τη λήξη.

Δηλαδή τόκοι επιπλέον 3 μηνών για την 3μηνη Προθεσμιακή Κατάθεση και τόκοι επιπλέον 6 μηνών για την 6μηνη Προθεσμιακή Κατάθεση.

Έτσι η Ετήσια Μικτή Απόδοση ανέρχεται σε 1,40% για την προθεσμιακή 3μηνης διάρκειας και 1,60% για την προθεσμιακή 6μηνης διάρκειας, εφόσον δεν πραγματοποιηθεί πρόωρη εξόφληση.