A- A+
Στον αέρα το νέο e-banking της Eurobank ως και το τέλος Μαρτίου - Ανανέωση και του m-banking
Στη διάθεση των χρηστών θα είναι το αργότερο έως και το τέλος του ερχόμενου Μαρτίου η νέα υπηρεσία ηλεκτρονικής τραπεζικής της Eurobank.

Το νέο e-banking της τράπεζας θα είναι πιο φιλικό προς το χρήστη και θα δίνει τη δυνατότητα διενέργειας περισσότερων συναλλαγών σε σχέση με τον υφιστάμενο, όπως για παράδειγμα η πληρωμή οφειλών με κάρτα.

Η Eurobank, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανανεώσει και την υπηρεσία mobile banking, καθώς και άλλα sites που λειτουργεί, ενώ θα δημιουργηθούν και νέα mobile applications.

Παράλληλα εισάγονται ψηφιακές υπηρεσίες και εντός των καταστημάτων του Δικτύου.

Η νέα βασική ιστοσελίδα

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγο καιρό η τράπεζα έβγαλε στον αέρα το νέο www.eurobank.gr, το οποίο παρέχει μια πρωτότυπη, εξαιρετικά φιλική και ευχάριστη εμπειρία, ώστε ο επισκέπτης να πλοηγείται με βάση τις ανάγκες του και όχι μόνο μέσω παραδοσιακών τρόπων πλοήγησης (προϊόντα και υπηρεσίες).

Επιτρέπει την «έξυπνη» αναγνώριση του επισκέπτη και την περιήγησή του σε ενότητες που τον ενδιαφέρουν, ενώ είναι το μοναδικό τραπεζικό site στην Ελλάδα που λειτουργεί με βέλτιστο τρόπο τόσο σε συσκευές desktop, όσο και σε smartphone και tablet.

Υλοποιημένο με τις καλύτερες διεθνείς πρακτικές, ανθρωποκεντρικό, βασίζεται σε διεθνή design standards, σε μια από τις καλύτερες τεχνολογικές πλατφόρμες (Sitecore).