A- A+
Alpha Bank: Νέα υπηρεσία Gold για επιχειρηματίες
Μία νέα premium υπηρεσία για πελάτες της, επιχειρήσεις και επαγγελματίες, προσφέρει η Alpha Bank, αναβαθμίζοντας την εξυπηρέτηση που προσφέρει.

Ο λόγος γίνεται για το Alpha Bank Gold Business Banking, που προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες, καθημερινή επιβράβευση και αποκλειστικά προνόμια για τον πελάτη και την επιχείρηση.

Τα οφέλη της υπηρεσίας

Μέσω της νέας υπηρεσίας, τα εξειδικευμένα Στελέχη της Alpha Bank προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες για τις συναλλακτικές και τις χρηματοδοτικές τους ανάγκες καθώς και προνομιακή τιμολόγηση.

Mε την ένταξη σας στη διακεκριμένη υπηρεσία Alpha Bank Gold Business Banking, έχετε άμεση ενημέρωση για τα διαθέσιμα προγράμματα και τα λοιπά προνόμια, μέσω της Υπηρεσίας Τηλεφωνικής Εξυπηρετήσεως στο τηλ. 210 326 0000, καθώς και μέσω του goldbusiness@alpha.gr.

Η Alpha Bank, αξιοποιώντας την τραπεζική εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία στον τομέα του Business Banking, επενδύει στην εδραίωση σχέσεων εμπιστοσύνης και αναβαθμίζει συνεχώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες της στις Επιχειρήσεις.

Τα προνόμια στις συναλλαγές

Μέσω του νέου προγράμματος απολαμβάνετε τα ακόλουθα προνόμια:

  • Χρυσή εταιρική χρεωστική κάρτα

Η νέα εταιρική χρεωστική κάρτα Gold Enter Bonus Business American Express®, σας δίδει πρόσβαση στους επιχειρηματικούς λογαριασμούς σας και σας καλωσορίζει σε έναν κόσμο προνομίων, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για εσάς.

  • Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Bonus

Μία σχέση εμπιστοσύνης πρέπει να επιβραβεύεται. Για αυτό, το μεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Bonus καλωσορίζει τα Μέλη της Υπηρεσίας Alpha Bank Gold Business Banking, προσφέροντας 8.000 Welcome Bonus πόντους μέσω της κάρτας.

  • Προνομιακή τιμολόγηση σε προϊόντα και σε υπηρεσίες

Ενημερωθείτε από τον Εξειδικευμένο Συνεργάτη της Υπηρεσίας Alpha Bank Gold Business Banking πώς μπορείτε να επωφελείσθε από τις ειδικές προσφορές μας.

  • Προτεραιότητα στην εξυπηρέτησή σας

Απολαύστε διακεκριμένη εξυπηρέτηση και διεκπεραιώστε με ευελιξία και ταχύτητα τις καθημερινές επιχειρηματικές σας συναλλαγές.

  • Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι εξυπηρετήσεως

Αποκλειστικά για τα Μέλη της Υπηρεσίας Alpha Bank Gold Business Banking σχεδιάζονται ειδικά διαμορφωμένοι χώροι εξυπηρετήσεως σε επιλεγμένα Καταστήματα, για να απολαμβάνετε διακριτικότητα, άνεση και ποιότητα
στην εξυπηρέτησή σας.

Δείτε το ενημερωτικό φυλλάδιο της υπηρεσίας