A- A+
Αποστολή χρημάτων σε όλο τον κόσμο στη στιγμή με το Visa Direct
Μία νέα υπηρεσία που επιτρέπει την αποστολή χρημάτων σε πραγματικό χρόνο σε περισσότερες από 200 χώρες σε όλον τον κόσμο λάνσαρε η Visa.

Πρόκειται για το Visa Direct, το οποίο επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν την παγκόσμια εμβέλεια της Visa και κάνει πιο εύκολες τις εγχώριες και διεθνείς πληρωμές για επιχειρήσεις και καταναλωτές.

H Visa συνεργάζεται με τραπεζικούς οργανισμούς, με πελάτες χρηματοπιστωτικών οργανισμών και άλλους εταίρους, προκειμένου να αξιοποιηθούν οι υπηρεσίες της μέσω του Visa Direct.

Οι συναλλαγές

Με το Visa Direct τα χρήματα μεταφέρονται στον λογαριασμό Visa του παραλήπτη γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια – παρέχοντας άμεση πρόσβαση στα χρήματα και έχοντας τη δυνατότητα για αγορές σε 44 εκατομμύρια σημεία παγκοσμίως.

Αναμένεται να μεταμορφώσει τις πληρωμές στην Ευρώπη επιτρέποντας πληρωμές σε πραγματικό χρόνο, την ασφάλεια των οποίων υπογράφει το παγκόσμιο δίκτυο πληρωμών της Visa, όπως:

• Επιχείρησης-προς-καταναλωτή (B2C): επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αποστέλλουν απευθείας χρήματα στους λογαριασμούς Visa – όπως κέρδη από παιχνίδια, αποζημιώσεις ασφάλισης και άλλες καθημερινές συναλλαγές.

• Επιχείρησης-προς-επιχείρηση (B2B): επιτρέπει στις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν πληρωμές σε ελεύθερους επαγγελματίες, προμηθευτές και άλλες μικρές επιχειρήσεις– σε πραγματικό χρόνο.

• Διαπροσωπικές συναλλαγές: οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν μεταξύ τους πληρωμές γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια.