A- A+
Eurobank: Επιστροφή έως 500€ με την προθεσμιακή σας
Η Eurobank συνεχίζει τη διάθεση των προθεσμιακών καταθέσεων με έξτρα επιβράβευση για δωρεάν αγορές με την κάρτα του πελάτη. Ποιο είναι το όφελος.

Μετά τις αναπροσαργμογές στα επιτόκιά της, η τράπεζα αύξησε την απόδοση από την Επιστροφή έως και τα 500 ευρώ από 300 ευρώ προηγουμένως.

Τα χαρακτηριστικά

Ο λόγος γίνεται για την Προθεσμιακή κατάθεση με Επιστροφή, η οποία εκτός από απόδοση και ευελιξία στα χρήματά σας, προσφέρει ευρώ Επιστροφής τα οποία πιστώνονται στη συνδεδεμένη με το λογαριασμό σας, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Τα ευρώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορές σε οποιαδήποτε από τις συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα επιβράβευσης επιχειρήσεις.

Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι τα 10.000 ευρώ, ενώ τα χρήματά σας τοποθετούνται για 3, 6 ή 12 μήνες και έχουν απόδοση τόκων κάθε μήνα για προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας 3 μηνών και κάθε τρίμηνο για διάρκεια 6 ή 12 μήνες.

Επίσης, την ημέρα καταβολής τόκων και επιστροφής έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε πρόωρη ολική ανάληψη των χρημάτων σας χωρίς κόστος.

Επιτόκια και επιβράβευση

Τα ευρώ Επιστροφή διαφοροποιούνται ανάλογα με την κλίμακα του ποσού και τη διάρκεια της προθεσμιακής σας κατάθεσης, αποδίδονται σε ισόποσες δόσεις σε κάθε ημερομηνία εκτοκισμού και πιστώνονται σε κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιστροφή.

Συγκεκριμένα: