A- A+
Aegean Taxi: Νέο app για ταξί σε Μύκονο και Σαντορίνη
Μία νέα online υπηρεσία για κλήσεις ταξί σε ελληνικά νησιά προσφέρει η Aegean Taxi, η οποία ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε Μύκονο και Σαντορίνη.

Το Aegean Taxi App ξεκίνησε να δραστηριοποιείται σε Μύκονο και Σαντορίνη με νέο στόλο αυτοκινήτων, ανταγωνιστικές τιμές και συνεργασίες με τα πιο hot μέρη των νησιών, ενώ έχει ήδη καταστεί η προτιμώμενη υπηρεσία μεταφοράς τουριστών στα δύο νησιά.

Τρεις κατηγορίες οχημάτων

Η χρήση του Aegean Taxi App είναι πολύ εύκολη! Αρκεί να κατεβάσετε το app από το Play Store ή το App Store, να ορίσετε την τοποθεσία σας και να επιλέξετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε ανάμεσα στις 3 κατηγορίες που είναι διαθέσιμες:

  • Standard
  • SUV
  • Mini Vans

Σε ελάχιστο χρόνο θα βρίσκεστε στον προορισμό σας, με άνεση και ασφάλεια!

Η γέννηση της ιδέας

Η ιδέα της Aegean Taxi γεννήθηκε παρατηρώντας το έντονο πρόβλημα των μετακινήσεων στα νησιά.

Ο χρόνος αναμονής συχνά υπερβαίνει την 1 ώρα σε περιόδους αιχμής, δυσχεραίνοντας τόσο την εμπειρία των τουριστών, οι οποίοι ενδεχομένως να έχουν μόνο λίγες μέρες διακοπές τον χρόνο, όσο και την εικόνα της χώρας μας.

Η Aegean Taxi έφτασε στη Μύκονο και τη Σαντορίνη για να αναβαθμίσει τον κλάδο των μετακινήσεων, οργανώνοντας τις ήδη υπάρχουσες αδειοδοτημένες από τον ΕΟΤ επιχειρήσεις που εκτελούν μεταφορές στα ελληνικά νησιά, και ταυτόχρονα παρέχοντας μια καλύτερη υπηρεσία και εμπειρία.

Οι επαγγελματίες και έμπειροι οδηγοί της Aegean Taxi ακολουθούν αυστηρούς κανόνες συμπεριφοράς και υγιεινής, μιλάνε αγγλικά, είναι ευγενικοί και φυσικά γνωρίζουν τα πάντα για το νησί όπου δουλεύουν, όσο και τα αυτοκίνητα.

Με την Aegean Taxi, οι μετακινήσεις σας στα νησιά είναι ένα click μακριά!