A- A+
Είσοδος στο portal πληρωμών simple pay της ΕΤΕ με τα στοιχεία e-banking
Ακόμη πιο εύκολη γίνεται η είσοδος στην υπηρεσία Simple Pay της Εθνικής Τράπεζας για τους πελάτες της, καθώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία του e-banking τους.

Ειδικότερα, εάν είστε χρήστης του i-bank Internet Banking, τότε μπορείτε να πραγματοποιήσετε είσοδο στο i-bank Simple Pay χρησιμοποιώντας το υπάρχον όνομα χρήστη (user id) και κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποιείτε στο i-bank Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας.

Με αυτό τον τρόπο δεν απαιτείται να ακολουθήσετε τη διαδικασία εγγραφής στο i-bank Simple Pay, και δεν χρειάζεται να απομνημονεύσετε ξεχωριστό όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.

Οι "διπλοί" λογαριασμοί

Εάν έχετε ήδη κάνει εγγραφή στο Simple Pay, την πρώτη φορά που θα κάνετε login με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του i-bank Internet Banking, θα σας δοθεί η (προαιρετική) επιλογή να συνδέσετε τον υπάρχοντα λογαριασμό σας i-bank Simple Pay.

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε όλη την ιστορικότητα των πληρωμών σας και των συναλλαγών και καρτών που τυχόν έχετε αποθηκεύσει καθώς και το e-mail που χρησιμοποιείτε στο i-bank Simple Pay.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ακυρώσετε την πρόσβαση μέσω i-bank Internet Banking και να ορίσετε εκ νέου κωδικούς πρόσβασης μόνο μέσω του i-bank Simple Pay.

Δείτε τις δυνατότητες πληρωμών που προσφέρουν όλες οι τράπεζες