A- A+
Προγράμματα επιβράβευσης καρτών Eurobank

Κάρτες της Eurobank


Πρόγραμμα Επιστροφή - Επισκεφτείτε το επίσημο site

Συλλογή ευρώ: Χρησιμοποιήστε την κάρτα σας Eurobank σε πάνω από 7.500 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και συγκεντρώστε πραγματικά ευρώ χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Τα ευρώ που κερδίζετε υπολογίζονται με βάση το ποσοστό συμμετοχής της κάθε επιχείρησης στο πρόγραμμα, επί της αξίας της συναλλαγής σας.

Μεγάλοι συνεργάτες του προγράμματος είναι οι ακόλουθες επιχειρήσεις:

Εξαργύρωση ευρώ: Τα ευρώ που συγκεντρώνετε μπορείτε να τα εξαργυρώσετε με τη μορφή έκπτωσης σε επόμενη αγορά σας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κάρτα σας EUROBANK.

Βεβαιωθείτε μόνο ότι ο υπάλληλος της επιχείρησης χρησιμοποίησε το μηχάνημα αποδοχής καρτών Eurobank για την πραγματοποίηση της συναλλαγής σας.

Δείτε εδώ όλες τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή


YES! VISA - Επισκεφτείτε το επίσημο site

Συλλογή ευρώ: H YES! Visa σας επιστρέφει ευρώ επί της αξίας των συναλλαγών σας, ως εξής:

  • 6% κέρδος στα καταστήματα εντός των εμπορικών κέντρων The Mall Athens, Golden Hall, Mediterranean Cosmos και στη Μαρίνα Φλοίσβου
  • 3% κέρδος σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ
  • 2% κέρδος από την Εlpedison
  • 1% κέρδος σε όλες σας τις αγορές στις εμπορικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Εξαργύρωση ευρώ: Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα ευρώ που συλλέγετε υπό τη μορφή έκπτωσης στις επόμενες αγορές σας, αποκλειστικά στα καταστήματα των συνεργαζόμενων εμπορικών κέντρων και σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ.


Reward World MasterCard - Επισκεφτείτε το επίσημο site

Συλλογή ευρώ: Η Reward World MasterCard σας επιστρέφει ευρώ επί της αξίας των συναλλαγών σας, ως εξής:

  • 13% επιστροφή επί της αξίας των συναλλαγών σας στα πολυκαταστήματα attica* (κατά την περίοδο των επίσημων εκπτώσεων το αντίστοιχο ποσοστό είναι 4%)
  • 2% επιστροφή επί της αξίας των υπόλοιπων αγορών σας σε όλες τις επιχειρήσεις** με το σήμα MasterCard στην Ελλάδα και το εξωτερικό

*Εξαιρούνται οι on line αγορές.

**Εξαιρούνται οι πληρωμές σε: εταιρείες παροχής υπηρεσιών κοινής ωφέλειας (ηλεκτρική ενέργεια, ύδρευση, σταθερή τηλεφωνία, φυσικό αέριο, κλπ), πληρωμές προς το Δημόσιο, ΝΠΔΔ και Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης (Υγείας και Σύνταξης) καθώς και οι συναλλαγές με εταιρείες στοιχημάτων, τυχερών παιχνιδιών /Casino. Από το πρόγραμμα επιβράβευσης επωφελείστε για τις μηνιαίες συναλλαγές σας με ανώτατο ποσό το πιστωτικό όριο της κάρτας σας.

Επιπλέον, έχετε στις διάθεσή σας:

  • Ειδικές υπηρεσίες και προνόμια στα πολυκαταστήματα ATTICA
  • Εκπτώσεις στο εστιατόριο GB Roof Garden του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία, στο εστιατόριο Grill Room και στις υπηρεσίες & στις ετήσιες συνδρομές του Arion Spa του ξενοδοχείου Astir Palace Resort και στο κέντρο Υγείας και Ομορφιάς Symmetria.

Εξαργύρωση ευρώ: Τα ευρώ που συγκεντρώνετε μπορείτε να τα εξαργυρώσετε στις επόμενες αγορές σας στα πολυκατάστηματα attica, εφόσον το ζητήσετε, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Το ανώτατο όριο εξαργύρωσης ετησίως ανέρχεται στα 1500 ευρώ, ενώ το κατώτατο όριο εξαργύρωσης στα 10 ευρώ ανά συναλλαγή.


Cosmote Reward MasterCard - Επισκεφτείτε το επίσημο site

H COSMOTE και η Eurobank δημιούργησαν την COSMOTE World MasterCard την 1η κάρτα που μειώνει τα έξοδα επικοινωνίας σας.

Συλλογή και εξαργύρωση ευρώ: Από τις συναλλαγές σας κερδίζετε τα εξής:

- Αν έχετε μόνο κινητό COSMOTE, κερδίζετε 3% της αξίας του COSMOTE λογαριασμού κινητής & 1% της αξίας των μηνιαίων αγορών σας, ως έκπτωση σε επόμενο λογαριασμό COSMOTE, εφόσον η εξόφλησή του γίνεται με πάγια εντολή μέσω της κάρτας

- Αν έχετε μόνο σταθερό COSMOTE ή/και COSMΟΤΕ TV, κερδίζετε 3% της αξίας του COSMOTE λογαριασμού σταθερής ή/και COSMOTE TV & 1% της αξίας των μηνιαίων αγορών σας, ως έκπτωση σε επόμενο λογαριασμό COSMOTE, εφόσον η εξόφλησή του γίνεται με πάγια εντολή μέσω της κάρτας

- Αν έχετε ταυτόχρονα, κινητό και σταθερό COSMOTE ή/και COSMOTE TV, το συνολικό σας όφελος ανέρχεται σε 3% της αξίας των αντίστοιχων COSMOTE λογαριασμών και σε 2% της αξίας των μηνιαίων αγορών σας, εφόσον η εξόφλησή τους γίνεται με πάγια εντολή μέσω της κάρτας.

Το συνολικό ποσό αποδίδεται κατά το ήμισυ ως έκπτωση σε επόμενο λογαριασμό σταθερής ή/και COSMΟΤΕ TV και το υπόλοιπο ήμισυ ως έκπτωση σε επόμενο λογαριασμό κινητής COSMOTE.

Το συνολικό ποσό της έκπτωσης δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 50 ευρώ μηνιαίως.