A- A+
Viva: Τερματικό POS με 42 ευρώ το εξάμηνο- Προσφορά

Στην προσφορά τερματικού αποδοχής καρτών με κόστος ενοικίασης από 7 ευρώ το μήνα προχωρά η Viva Wallet, η οποία υπόσχεται 20% χαμηλότερες χρεώσεις από τις τράπεζες.

Τώρα πια επαγγελµατίες και επιχειρήσεις µπορούν όχι µόνο να αγοράσουν, αλλά και να ενοικιάσουν ένα Viva Wallet POS.

Το κόστος μίσθωσης του μοντέλου D200 διαμορφώνεται σε 42 ευρώ, ποσό που αντιπροσωπεύει την προκαταβολή εξαμήνου.

Ειδικά για τους εµπόρους λιανικής µε χαµηλούς τζίρους από κάρτες η Viva προσφέρει µηδενική προµήθεια σε όσους καλύπτουν συγκεκριµένο όγκο συναλλαγών, δίνοντας επίσηµα πλέον και µε εγγύηση την πιο φθηνή λύση της αγοράς.

Τα τερματικά

Παράλληλα µε τα ευέλικτα πακέτα, η Viva προσφέρει µια ευρεία γκάµα τερµατικών POS που βρίσκονται στην αιχµή της τεχνολογίας. Τα µοντέλα της εταιρείας PAX αποτελούν την πιο αξιόπιστη λύση.

Δίνεται δυνατότητα επιλογής ανάµεσα στο D200, την πληρέστερη mobile συσκευή της αγοράς, το S800 που αποτελεί την κλασική ενσύρµατη λύση και το S900 το οποίο συνδυάζοντας λειτουργία τόσο GPRS όσο και WiFi, αποτελεί τη ναυαρχίδα των προσφερόµενων συσκευών και την πιο αξιόπιστη ασύρµατη λύση της αγοράς.

Και οι τρεις συσκευές υποστηρίζουν την τεχνολογία των ανέπαφων συναλλαγών.

Πώς να το αποκτήσετε

Για την απόκτηση ενός Viva Wallet POS αρκεί µια επίσκεψη σε ένα από τα καταστήµατα Cyta, Media Markt, Public και Wind σε όλη την Ελλάδα ή στο www.vivawallet.com ή µε ένα τηλεφώνηµα στο 13855.

Η ενεργοποίηση της συσκευής είναι απλή και µπορεί να γίνει από τον ίδιο τον πελάτη ακολουθώντας τις οδηγίες εγκατάστασης µόλις σε λίγα λεπτά.

Το Viva Wallet POS αποτελεί προϊόν της Viva Payments, που είναι το µοναδικό Ιδρυµα Ηλεκτρονικού Χρήµατος στη χώρα, αδειοδοτηµένο από την Τράπεζα της Ελλάδος, για λειτουργία σε 31 χώρες της Ευρωπαϊκής Οικονοµικής Ζώνης.

Διαβάστε επίσης

* Οι τιμές ενοικίασης ή πώλησης των τερματικών POS από τις τράπεζες - Οδηγός