A- A+
yellow: Όφελος 10% στις online με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς στο fashion portal της KOOLFLY

Με όφελος 10% θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους στο κορυφαίο ελληνικό Fashion e-shop KOOLFLY, οι κάτοχοι καρτών της Τρ. Πειραιώς για λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα, το διάστημα από 11 έως 25 Μαΐου ανακάλυψε προτάσεις ανανέωσης για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί, σε περισσότερα από 150 επώνυμα brands και κερδίστε 50 yellows ανά 1 ευρώ αγορών.

Η επιβράβευση αντιστοιχεί στο 10% επί της αξίας κάθε συναλλαγής και μπορεί να εξαργυρωθεί σε επόμενες αγορές στους συνεργάτες του προγράμματος yellow, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Στο KOOLFLY φιλοξενούνται περισσότερα από 180 επώνυμα brands, τα οποία προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ κορυφαίας ποιότητας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μετά τη λήξη της προσφοράς θα κερδίζετε 5 yellows για κάθε 1 ευρώ συναλλαγών με τις πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς και 2 yellows για κάθε 1 ευρώ με τις χρεωστικές κάρτες της τράπεζας.

Επιπλέον μπορείτε να κάνετε online εξαργύρωση των yellows σας, με τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, κερδίζοντας 2 ευρώ ανά 1.000 yellows.