A- A+
yellow: Έξτρα επιβράβευση για αεροπορικά εισιτήρια
Έξτρα επιβράβευση σε όσους κλείσουν τα αεροπορικά τους εισιτήρια τις Παρασκευές του Οκτωβρίου, προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς στους κατόχους πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών.

Συγκεκριμένα, κάθε Παρασκευή του Οκτωβρίου μπορείς να αγοράσεις αεροπορικά εισιτήρια σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες, για όποιον προορισμό προτιμάς και για όποτε εσύ θες και να κερδίσεις x10 yellows.

Οι όροι της προσφοράς

Η ενέργεια ισχύει μόνο για αγορές εισιτηρίων που θα πραγματοποιηθούν απευθείας στις αεροπορικές εταιρείες και όχι μέσω τρίτων, τις Παρασκευές του Οκτωβρίου και συγκεκριμένα για τις ημερομηνίες 04/10/19, 11/10/19, 18/10/19 και 25/10/19.

Τα yellows που κερδίζετε ανέρχονται σε:

  • 10 yellows για κάθε 1€ της ονομαστικής αξίας του αεροπορικού εισιτηρίου για αγορές με Πιστωτικές και Προπληρωμένες κάρτες
  • 20 yellows για κάθε 1€ της ονομαστικής αξίας του αεροπορικού εισιτηρίου ειδικά και μόνο για αγορές με Επαγγελματικές Πιστωτικές Κάρτες (Business Credit)

Για παράδειγμα, εάν σε μία από τις παραπάνω Παρασκευές κλείσετε εισιτήρια στην Aegean Airlines, αξίας 300 ευρώ θα κερδίσετε:

  • 3.000 yellows με πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα
  • 6.000 yellows με επαγγελματική πιστωτική κάρτα

Το όφελος στην προκειμένη περίπτωση ανέρχεται κατ΄ ελάχιστον σε 6 και 12 ευρώ αντίστοιχα και μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιαδήποτε επιχείρηση συνεργάζεται με το πρόγραμμα yellow.

Η επιβράβευση αν γίνει χρήση χρεωστικής κάρτας ανέρχεται σε 1 yellow για κάθε 2 ευρώ.