A- A+
xe energy: Δώρο €20 με την αλλαγή παρόχου ρεύματος
Δώρο 20 ευρώ προσφέρει στους καταναλωτές που θα επιλέξουν να αλλάξουν πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος, η ιστοσελίδα σύγκρισης τιμών xe Energy.

Το xe energy προσφέρει στους χρήστες του, δώρο 10 ευρώ εάν αλλάξουν Πάροχο μέχρι τις 31 Αυγούστου μέσω της ιστοσελίδας σε έναν από τους συνεργαζόμενους Παρόχους (Protergia, Watt + Volt, nrg, Green, Volterra, Zeniθ, Volton).

Τα δύο δώρα

Απλώς συμπληρώστε την λέξη "Καλοκαίρι 18'' στο πεδίο ''κωδικός προσφοράς'' και εξοικονομήστε αλλάζοντας Πάροχο ηλεκτρισμού συν το δώρο των 10 ευρώ.

Και επιπλέον δώρο 10 ευρώ από το xe energy για όσους ενεργοποιήσουν ταυτόχρονα με την αίτηση τους στην ZeniΘ πάγια εντολή εξόφλησης μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Το ποσό των 10 ή 20 ευρώ θα πιστωθεί σε εσάς από το xe energy εντός 30 ήμερων από την επιτυχή αλλαγή Παρόχου (αλλαγή "εκπροσώπησης").

Online σύγκριση

Μέσα από το XE energy έχετε τη δυνατότητα να συγκρίνετε online και αξιόπιστα όλα τα προγράμματα των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας και να αλλάξετε εταιρεία με ένα ...κλικ!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και ολοκληρώνεται σε τρία βήματα:

1) Εισάγετε στην ειδική φόρμα κάποια στοιχεία από το λογαριασμό σας και άμεσα σας παρουσιάζεται η σύγκριση όλων των διαθέσιμων προγραμμάτων μεταξύ παρόχων ρεύματος.

2) παρουσιάζεται η διαδικασία με την οποία ο χρήστης μπορεί να αλλάξει πάροχο (αιτήσεις, απαραίτητα δικαιολογητικά) ώστε να προχωρήσει εύκολα και γρήγορα στην πιο συμφέρουσα γι’ αυτόν λύση.

3) Μπορείτε να κάνετε online αίτηση και οι σύμβουλοι του XE energy θα αναλάβουν τα πάντα για εσάς!