A- A+
Value Σπουδές: Kεφάλαιο για το παιδί με €50 το μήνα
Ένα νέο αποταμιευτικό προϊόν, μέσω του οποίου οι γονείς μπορούν να εξασφαλίσουν εύκολα και με μικρό ασφάλιστρο ένα εγγυημένο κεφάλαιο για τις σπουδές ή την καριέρα του παιδιού τους, δημιούργησε η Eurobank.

Πρόκειται για το πρόγραμμα Value Σπουδές, το οποίο εξασφαλίζει ένα εγγυημένο κεφάλαιο που επιθυμείτε να έχει το παιδί σας για τις σπουδές του ή τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα.

Στη λήξη του εισπράττετε το εγγυημένο κεφάλαιο εφάπαξ, καθώς και τυχόν συσσωρευμένα μερίσματα. Για παράδειγμα, με καταβολή ετήσιων ασφαλίστρων 600 ευρώ, λαμβάνετε εγγυημένο εισόδημα ως εξής:



Οι παροχές

Προβλέπονται προγραμματισμένες καταβολές που ανταποκρίνονται στα οικονομικά σας και έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζονται στις καλές ή δύσκολες στιγμές της ζωής επιλέγοντας:

  • Έκτακτες καταβολές με στόχο την ενίσχυση του τελικού ποσού χωρίς δέσμευση επανάληψης
  • Αύξηση τακτικής καταβολής με στόχο την ενίσχυση του τελικού ποσού
  • Μείωση της τακτικής καταβολής για διευκόλυνση
  • Προστασία από την αύξηση του πληθωρισμού με αναπροσαρμογή ασφαλίστρου σε ποσοστό 2% ή 5%

Ασφάλεια ζωής

Εξάλλου, το παιδί εξασφαλίζεται καθώς σε περίπτωση απώλειας ζωής του αντισυμβαλλομένου, θα εισπράξει άμεσα το εγγυημένο κεφάλαιο προστασίας απώλειας ζωής.

Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα εξαγοράς του συμβολαίου πριν την λήξη.

Σε σχέση με τον τρόπο πληρωμής, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής της συχνότητας καταβολής (μηνιαία, 3μηνιαία, 6ηνιαία, ετήσια), ενώ παρέχεται η ευχέρεια αυτόματης εξόφλησης της καταβολής από τον τραπεζικό σας λογαριασμό Eurobank ή μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.

Επιστροφή ευρώ

Τέλος τα ευρώ που πληρώνετε επιστρέφονται σε ένα βαθμό, καθώς όλα τα ασφαλιστικά προϊόντα της EFG Eurolife συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης «Επιστροφή».

Ειδικότερα, για κάθε πληρωμή ασφαλίστρου κερδίζετε το 2% της αξίας του.

Τα ευρώ που συλλέγονται μπορούν να εξαργυρωθούν με τη μορφή έκπτωσης σε επόμενη αγορά σας χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα Eurobank σε οποιαδήποτε από τις 4.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.