A- A+
ΤΤ: 50 ευρώ το μήνα δώρο σε 300 λογαριασμούς
Κλήρωση που θα αναδείξει 300 τυχερούς, οι οποίοι θα κερδίζουν 50 ευρώ κάθε μήνα στο λογαριασμό τους θα πραγματοποιήσει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλοι όσοι ανοίξουν στην τράπεζα λογαριασμό έως και τις 31 Οκτωρβίου.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός με την ονομασία «Ο μήνας έχει 50!» θα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης, που γιορτάζεται στις 31 Οκτωρβίου.

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα αναδείξει 300 τυχερούς, στους λογαριασμούς των οποίων θα καταθέτει 50 ευρώ το μήνα για 1 ολόκληρο χρόνο.

Εορταστικές εκδηλώσεις

Με εκδηλώσεις και ενέργειες που θα διαρκέσουν ολόκληρο το μήνα, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης (31 Οκτωβρίου 2011), αναλαμβάνοντας φέτος να κάνει η ίδια η τράπεζα αποταμίευση για το κοινό της.

O Οκτώβριος, μήνας αποταμίευσης, για την τράπεζα που καθιέρωσε το θεσμό και τον ενσωμάτωσε στον πυρήνα λειτουργίας της από το 1936, αποκτά νέο νόημα.

Έτσι, κάθε κατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σε όλη την Ελλάδα, γιορτάζει και περιμένει να σας υποδεχτεί, από σήμερα μέχρι και το τέλος του μήνα, με το σύνθημα «Ο μήνας έχει...50».

Ο εορτασμός θα κορυφωθεί στις 31 Οκτωβρίου (Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης). Για άλλη μια χρονιά οι Διευθυντές των Καταστημάτων θα επισκεφθούν τα σχολεία και θα μοιράσουν κουμπαράδες στους μαθητές, μεταδίδοντας την αξία της αποταμίευσης μέσα από ένα παραμύθι.

Στην ανακοίνωση της τράπεζας επισημαίνεται ότι αναγνωρίζοντας ότι η αποταμίευση είναι συνείδηση, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, φροντίζει να μεταδώσει το αληθινό μήνυμα της ημέρας αυτής, ώστε το αγαθό της αποταμίευσης να μην αποτελεί πολυτέλεια για κανέναν.