A- A+
Τρία νέα καταστήματα ανοίγει η Optima Bank στις 23/12 - Εξυπηρέτηση χωρίς γκισέ

Τρία νέα καταστήματα της Optima Bank ανοίγουν τις πύλες τους στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα, αυξάνοντας το δίκτυο των μονάδων της σε τέσσερα.

Τα τρία νέα καταστήματα βρίσκονται στην Αγία Παρασκευή, στο Μαρούσι και στην Ηλιούπολη, καλύπτοντας μεγάλη γεωγραφική ζώνη του Λεκανοπεδίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μέσα σε λίγους μόλις μήνες, η τράπεζα που εισάγει μια νέα, διαφορετική φιλοσοφία εξυπηρέτησης, αυξάνει τον συνολικό αριθμό των καταστημάτων της σε τέσσερα.

Υπενθυμίζεται πως το πρώτο, κατάστημα στο Ψυχικό, άνοιξε τον Οκτώβριο, και αποτελεί τον ‘’οδηγό’’ για όλα τα καταστήματα του δικτύου της Optima bank, δίνοντας έμφαση σε ένα περιβάλλον σύγχρονο και λειτουργικό, προσφέροντας στους πελάτες της κορυφαία αισθητική, άνεση και προσωπική εξυπηρέτηση.

Τα νέα καταστήματα της Optima bank, θα ανοίξουν τις πόρτες τους τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου και οι διευθύνσεις τους είναι οι εξής:

  • Κατάστημα Αγ. Παρασκευής: Χαλανδρίου 6
  • Κατάστημα Ηλιούπολης: Ανδρέα Παπανδρέου 31
  • Κατάστημα Αμαρουσίου: Θησέως & Δημητρίου Ράλλη

Η πρώτη τράπεζα χωρίς γκισέ

H Optima bank είναι το μοναδικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα στην Ελλάδα το οποίο εκτός από την πλήρη τραπεζική άδειά που κατέχει, είναι ταυτόχρονα και ένα από τα κορυφαία μέλη του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η νέα τράπεζα δημιουργήθηκε στις 31 Ιουλίου 2019, μετά από τη μεταβίβαση των μετοχών της Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος και την ένταξή της στον Όμιλο Βαρδινογιάννη - ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ.

Οι πελάτες της, μέσα από το μοντέλο προσωποποιημένης εξυπηρέτησης, μπορούν να καλύψουν το σύνολο των αναγκών τους σε όλους τους τομείς της τραπεζικής και επενδυτικής δραστηριότητας.

Στα καταστήματα της Optima bank τα ταμεία, όπως τα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, θα αποτελούν παρελθόν, αφού ακόμη και οι εγχρήματες συναλλαγές δεν θα πραγματοποιούνται σε γκισέ, αλλά σε γραφεία συνεργασίας.

Μεταξύ άλλων, οι συναντήσεις των πελατών με τους συμβούλους των καταστημάτων θα λαμβάνουν χώρα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την άνεση και την ιδιωτικότητα των πελατών.

Πώς επιλέχθηκε το όνομα

Η Optima bank στοχεύει να κάνει κάτι ξεχωριστό για τα Ελληνικά δεδομένα: να μετατρέψει κάθε τραπεζική συναλλαγή σε μια πρωτόγνωρη, ευχάριστη εμπειρία για όλους.

Το όνομα της Optima bank αντανακλά τις αξίες της νέας τράπεζας και ταυτόχρονα λειτουργεί ως διαρκής υπενθύμιση της δέσμευσής της να προσφέρει το καλύτερο δυνατό (Optimum), με πίστη και αισιοδοξία (Optimistic) σχετικά με τις προοπτικές που ανοίγονται για την ίδια, τους πελάτες της, αλλά και τη χώρα.

Σημειώνεται πως η Optima bank υλοποιεί ένα στρατηγικό σχέδιο επενδύσεων που δίνει έμφαση στην ανάπτυξη τόσο του δικτύου καταστημάτων της, όσο και των σύγχρονων και ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών της.