Τραπεζικα | Προϊοντικά νέα

1-20 of 41

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Πληρώστε online με πιστωτικές κάρτες Visa και πάρτε πίσω 60 ευρώ μέσω κλήρωσης

Νέο διαγωνισμό για τους κατόχους καρτών όλων των τραπεζών που φέρουν το σήμα της, διοργανώνει η Visa, επιβραβεύοντας όσους κάνουν online αγορές.

Περισσότερα
Ξεκίνησε η μάχη των προσφορών στα σχολικά είδη - Όφελος ως 20% με κάρτα

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πλησιάζει και οι τράπεζες λάνσαραν ήδη τις πρώτες προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για τους κατόχους των καρτών τους.

Περισσότερα
Έχεις κάρτα Mastercard; Έχεις και έκπτωση 2 ευρώ στο θερινό σινεμά ARIAN όλο το καλοκαίρι

Έκπτωση 2 ευρώ σε κάθε εισιτήριο για όλο το καλοκαίρι στο θερινό κινηματογράφο ARIAN προσφέρει η Mastercard στους κατόχους καρτών με το σήμα της.

Περισσότερα
Διαγωνισμός: Πληρώστε σε οποιοδήποτε φούρνο με κάρτα Visa και διεκδικήστε 1.000 ευρώ

Νέος διαγωνισμός βρίσκεται σε εξέλιξη για τους κατόχους των καρτών Visa όλων των τραπεζών, που θα τις χρησιμοποιήσουν για αγορές σε φούρνους.

Περισσότερα
Στα 3 ευρώ τα διόδια στην Αττική Οδό από 1/7 - Πληρώστε με κάρτα και κερδίστε
Την απόφασή της για αύξηση της τιμής των διοδίων κατά 20 λεπτά στα 3 ευρώ από την 1η Ιουλίου 2019 έκανε γνωστή η διοίκηση της Αττικής Οδού.
Περισσότερα
Αύξηση απόδοσης από το Νέο ΤΤ στο προϊόν μισθοδοσίας
Στην αύξηση των λογαριασμών μισθοδοσίας που διατίθενται μέσω του δικτύου του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, προχώρησε η Eurobank.
Περισσότερα
Προπληρωμένη κάρτα από το ΤΤ - Οδηγός αγοράς
Μία νέα προπληρωμένη κάρτα προσφέρει στους πελάτες του το δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, διευρύνοντας τις επιλογές για αγορές σε POS και online.
Περισσότερα
Μισθοδοσία Plus (ΤΤ): Έως και 1,25% η απόδοση
Στη μείωση των επιτοκίων του λογαριασμού Μισθοδοσία Plus που διατίθεται αποκλειστικά από το δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κατά 25 μονάδες βάσης, προχώρησε η Eurobank.
Περισσότερα
Αττική Οδός: Επαναφόρτιση e-PASS μέσω winbank
Οι πελάτες της Αττικής Οδού έχουν πλέον τη δυνατότητα να επαναφορτίζουν την συσκευή του e-PASS και μέσω ηλεκτρονικών καναλιών της Τράπεζας Πειραιώς.
Περισσότερα
ΤΤ: Πρόγραμμα δημιουργίας κεφαλαίου Flexi Plus
Το πρόγραμμα δημιουργίας κεφαλαίου Flexi Plus της Eurolife ERB Ασφαλιστικής με εγγυημένο το κεφάλαιο της επένδυσης και εξασφαλισμένη ελάχιστη απόδοση, προσφέρει το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Eurobank.
Περισσότερα
ΤΤ: Με 3% από 31/3 το προϊόν μισθοδοσίας - Τα επιτόκια
Σε προς τα κάτω αναπροσαρμογή του υψηλού επιτοκίου που προσφέρει στο λογαριασμό μισθοδοσίας, από το 5% στο 3%, θα προχωρήσει το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο από τις 31 Μαρτίου 2014.
Περισσότερα
Κάρτες ΤΤ: Δωρεάν εισιτήρια για το σινεμά κάθε Πέμπτη
Δωρεάν εισιτήρια για τα Village Cinemas σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο προσφέρει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε όλους τους κατόχους των πιστωτικών του καρτών Visa και MasterCard.
Περισσότερα
ΤΤ: Κουμπαράς με 200 ευρώ έπαθλο στους νέους πελάτες
Διαγωνισμό με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αποταμίευσης διοργανώνει το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, με έπαθλο κουμπαράδες με 200 ευρώ, για όσους ανοίξουν λογαριασμό Ταμιευτηρίου.
Περισσότερα
ΤΤ: Νέα 12μηνη προθεσμιακή και μειώσεις επιτοκίων
Στην αναπροσαρμογή του χαρτοφυλακίου προθεσμιακών καταθέσεων του νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου προχώρησε η Eurobank, με τη δημιουργία νέου 12μηνου προϊόντος και με μειώσεις επιτοκίων.
Περισσότερα
Διαγωνισμός πάγιων εντολών από το ΤΤ με δώρο €150 για ψώνια
Διαγωνισμό με έπαθλο δωροεπιταγές αξίας 150 ευρώ για αγορές σε super market διοργανώνει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για όσους συνδέσουν τους λογαριασμούς τους με πάγιες εντολές.
Περισσότερα
ΤΤ: Κληρώσεις με δώρο €10.000 για τους καταθέτες
Κληρώσεις για τους κατόχους των λογαριασμών «Μεγαλώνω» για παιδιά, «Ταμιευτήριο 18 Plus» και «Αποταμιεύω», με πρώτο έπαθλο τα 10.000 ευρώ, διοργανώνει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης.
Περισσότερα
Αττική Οδός: Πληρωμή διοδίων με την πιστωτική σας κάρτα
Συνεργασία με τις Τράπεζα Κύπρου και Millennium Bank έχει ξεκινήσει η Αττική Οδός, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να ξενοιάσουν από την πληρωμή των διοδίων, χρεώνοντας τα σχετικά έξοδα στην πιστωτική τους κάρτα.
Περισσότερα
Στον αέρα το νέο e-banking του ΤΤ - Οι online υπηρεσίες
Πιο εύκολα, πιο γρήγορα και πιο απλά, μπορούν οι πελάτες του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου να κάνουν τις συναλλαγές τους, από όπου και να βρίσκονται με την ανανεωμένη υπηρεσία TT e-bank.
Περισσότερα
ΤΤ: Αυγουστιάτικη προθεσμιακή με 5% για ένα μήνα
Μία νέα προθεσμιακή κατάθεση που θα διατίθεται έως και το τέλος Αυγούστου διαθέτει σε πελάτες με «φρέσκα» κεφάλαια το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, προσφέροντας για ένα μήνα επιτόκιο 5%.
Περισσότερα
ΤΤ: Αναβαθμισμένη υπηρεσία personal banking
Στη σύναψη συνεργασιών με διακεκριμένους ξένους οίκους διαχείρισης κεφαλαίων προχώρησε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών Personal Banking.
Περισσότερα

1-20 of 41

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3