Τραπεζικα | Online Banking

7 Item(s)

Σε ποιες περιοχές είναι κλειστά τα τραπεζικά καταστήματα και την Τετάρτη

Κλειστά για δεύτερη συνεχή ημέρα θα παραμείνουν την Τετάρτη τα τραπεζικά καταστήματα στις Περιφέρειες που επλήγησαν από την κακοκαιρία.

Περισσότερα
Τι άλλαξε από 10/12 στα άμεσα εμβάσματα μέσω e-banking - Τι έρχεται το 2022

Στο πανευρωπαϊκό σύστημα άμεσων πληρωμών TIPS εντάχθηκαν από 10/12 οκτώ ελληνικά ιδρύματα πληρωμών, διευρύνοντας τις επιλογές των πελατών τους στις αποστολές εμβασμάτων.

Περισσότερα
Με εφαρμογή moblie banking και η Optima Bank - Όλες οι digital διευκολύνσεις

Μία νέα πλατφόρμα mobile banking έχει θέσει στη διάθεση των πελατών της η Optima Bank, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν συναλλαγές από τις κινητές τους συσκευές και όχι μόνο.

Περισσότερα
Πότε δεν απαιτείται ισχυρή ταυτοποίηση για online αγορές με κάρτα και πότε είναι υποχρεωτική

Η ολοκλήρωση μίας αγοράς στο διαδίκτυο δεν μπορεί να γίνει απλά και μόνο με τη χρήση των στοιχείων της κάρτας, αλλά απαιτείται ισχυρή ταυτοποίηση του κατόχους της.

Περισσότερα
Το κόστος για έμβασμα μέσω e-banking σε άλλη τράπεζα και οι δύο επιλογές

Τα εμβάσματα από το λογαριασμό σας σε άλλες τράπεζες μέσω e-banking αποτελούν τον ασφαλέστερο τρόπο για μεταφορά χρημάτων στην εποχή του κορωνοϊού.

Περισσότερα
Στον αέρα το νέο e-banking του ΤΤ - Οι online υπηρεσίες
Πιο εύκολα, πιο γρήγορα και πιο απλά, μπορούν οι πελάτες του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου να κάνουν τις συναλλαγές τους, από όπου και να βρίσκονται με την ανανεωμένη υπηρεσία TT e-bank.
Περισσότερα
ΤΤ: Νέες υπηρεσίες και καινοτομίες στο e-banking
Νέες υπηρεσίες στην ηλεκτρονική τραπεζική παρουσίασε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, εγκαινιάζοντας μια σειρά από καινοτομίες στον τομέα του e-banking, σύμφωνα με ανακοίνωσή του.
Περισσότερα

7 Item(s)