Τραπεζικα | Online Banking

17 Item(s)

Αυτές είναι οι τελευταίες επιθέσεις σε χρήστες e-banking με e-mails και SMS - Το κόλπο των δραστών

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιθέσεις των «ληστών του διαδικτύου» σε συνδρομητές e-banking των ελληνικών τραπεζών, στοχεύοντας τις καταθέσεις τους.

Περισσότερα
Μέσω και του wallet του Gov η ταυτοποίηση στα καταστήματα των τραπεζών από εδώ και στο εξής

Ενεργοποίησαν πλέον όλες οι τράπεζες τη δυνατότητα ταυτοποίησης των πελατών τους που επισκέπτονται καταστήματα, μέσω του Gov.gr Wallet.

Περισσότερα
Σε ποιες περιοχές είναι κλειστά τα τραπεζικά καταστήματα και την Τετάρτη

Κλειστά για δεύτερη συνεχή ημέρα θα παραμείνουν την Τετάρτη τα τραπεζικά καταστήματα στις Περιφέρειες που επλήγησαν από την κακοκαιρία.

Περισσότερα
Τι άλλαξε από 10/12 στα άμεσα εμβάσματα μέσω e-banking - Τι έρχεται το 2022

Στο πανευρωπαϊκό σύστημα άμεσων πληρωμών TIPS εντάχθηκαν από 10/12 οκτώ ελληνικά ιδρύματα πληρωμών, διευρύνοντας τις επιλογές των πελατών τους στις αποστολές εμβασμάτων.

Περισσότερα
Samsung κινητά και tablets με έκπτωση 25% για τους πελάτες Premier της HSBC έως το τέλος Σεπτεμβρίου

Κινητά τηλέφωνα και tablets της Samsung με έκπτωση 25% μπορούν να αποκήσουν οι πελάτες Premier της HSBC μέχρι το τέλος αυτού του μήνα.

Περισσότερα
Με εφαρμογή moblie banking και η Optima Bank - Όλες οι digital διευκολύνσεις

Μία νέα πλατφόρμα mobile banking έχει θέσει στη διάθεση των πελατών της η Optima Bank, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν συναλλαγές από τις κινητές τους συσκευές και όχι μόνο.

Περισσότερα
HSBC: Κατεβάστε την εφαρμογή m-banking και διεκδικήστε ένα κινητό τηλέφωνο Samsung

Τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν συσκευές Smartphone Samsung Galaxy Z FOLD2, θα αναδείξει η HSBC μέσω κλήρωσης, για όσους κατεβάσουν την εφαρμογή mobile banking.

Περισσότερα
Πότε δεν απαιτείται ισχυρή ταυτοποίηση για online αγορές με κάρτα και πότε είναι υποχρεωτική

Η ολοκλήρωση μίας αγοράς στο διαδίκτυο δεν μπορεί να γίνει απλά και μόνο με τη χρήση των στοιχείων της κάρτας, αλλά απαιτείται ισχυρή ταυτοποίηση του κατόχους της.

Περισσότερα
H HSBC κληρώνει iPhones για όσους ενεργοποιήσουν την εφαρμογή mobile banking

Κληρωση για όσους κατεβάσουν στο κινητό τους την εφαρμογή mobile banking μέχρι το τέλος του έτους, διοργανώνει η HSBC για τους πελάτες της.

Περισσότερα
Στον «αέρα» η ανανεωμένη ιστοσελίδα της HSBC - Όλες οι λειτουργίες
Στον «αέρα» του ελληνικού ίντερνετ βρίσκεται η ανανεωμένη ιστοσελίδα της HSBC, μέσω της οποίας μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της τράπεζας.
Περισσότερα
HSBC: Νέα υπηρεσία Online banking στον «αέρα»
Τη νέα της ιστοσελίδα και υπηρεσία Online banking «ανέβασε» στον αέρα του ελληνικού διαδικτύου η HSBC με στόχο να κάνει την πλοήγηση των πελατών της απλούστερη.
Περισσότερα
Online τραπεζικά προϊόντα και στην Ελλάδα σχεδιάζει να προσφέρει η HSBC
Στη διάθεση τραπεζικών προϊόντων μέσω διαδικτύου θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα η HSBC, ακολουθώντας το μοντέλο πωλήσεων που λειτουργεί ο όμιλος σε άλλες χώρες.
Περισσότερα
HSBC: Είσοδος στο m-banking με Face ή Touch ID
Πρόσβαση στην υπηρεσία Mobile Banking με τη βοήθεια εξελιγμένων τεχνολογιών πιστοποίησης ταυτότητας, δίνει η HSBC στους πελάτες της.
Περισσότερα
HSBC: Αγορά αμοιβαίων κεφαλαίων μέσω e-banking
Τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν αγοραπωλησίες αμοιβαίων κεφαλαίων online μέσω του e-banking, δίνει στους πελάτες της η HSBC.
Περισσότερα
Νέα υπηρεσία Mobile Banking από την HSBC Ελλάδος
Νέα υπηρεσία Μobile Βanking για ιδιώτες πελάτες στην Ελλάδα λάνσαρε στην ελληνική αγορά η HSBC για την εξυπηρέτηση των πελατών της.
Περισσότερα
HSBC: Επένδυση σε αμοιβαία κεφάλαια μέσω e-banking
Τη δυνατότητα στους πελάτες της να αγοράσουν μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων online μέσω της υπηρεσίας e-banking, παρέχει η HSBC. Αγορά σε 4 απλά βήματα.
Περισσότερα
HSBC: Ασφάλεια στο e-banking με νέα συσκευή PIN
Ασφαλέστερο είναι πλέον το e-banking της HSBC με την εισαγωγή νέας τεχνολογίας από την τράπεζα και την καθιέρωση της καινούριας συσκευής Πρόσθετου Κωδικού ασφαλείας. Πώς λειτουργεί το νέο σύστημα.
Περισσότερα

17 Item(s)