Τραπεζικα | Online Banking

1-20 of 37

Page:
  1. 1
  2. 2
Σε ισχύ οι νέες χρεώσεις για αναλήψεις από «ξένα» ΑΤΜ - Πόσο μειώθηκαν - Πού είναι δωρεάν

Με μειωμένες προμήθειες μπορούν να κάνουν πλέον αναλήψεις μετρητών από ΑΤΜ άλλης τράπεζας οι κάτοχοι καρτών εκδόσεως ελληνικών πιστωτικών ιδρυμάτων.

Περισσότερα
Όλη η Attica Bank στο ...τηλέφωνό σας - Νέα υπηρεσία από την τράπεζα

Μία νέα υπηρεσία προσωποιημένης τηλεφωνικής εξυπηρέρησης για τους πελάτες της λάνσαρε η Attica Bank, διευρύνοντας τα κανάλια διάθεσης των προϊόντων της.

Περισσότερα
Χρυσό βραβείο για την Τράπεζα Χανίων στον τομέα της κυβερνοασφάλειας

Gold Award στην κατηγορία πρόληψη της απάτης (Fraud Prevention) στον τομέα της κυβερνοασφάλειας απέσπασε η Τράπεζα Χανίων στα Cyber Security Awards 2023.

Περισσότερα
Attica Bank: Κλήρωση για όσους πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας από το e-banking ή σε κατάστημα

Διαγωνισμό για όσους πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας του οχήματός τους μέσω των συστημάτων της διοργανώνει η Attica Bank, κληρώνοντας δωροεπιταγές για καύσιμα και πακέτα οδικής βοήθειας.

Περισσότερα
Οι 3 πιο πρόσφατες επιθέσεις σε συνδρομητές e-banking μέσω e-mail - Τα κόλπα

Συνεχίζονται με αμείωτη οι επιθέσεις σε συνδρομητές e-banking ελληνικών τραπεζών από επιτήδειους που μέσω e-mails επιχειρούν να υποκλέψουν τους κωδικούς τους και να «σηκώσουν» χρήματα.

Περισσότερα
Αυτές είναι οι τελευταίες επιθέσεις σε χρήστες e-banking με e-mails και SMS - Το κόλπο των δραστών

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιθέσεις των «ληστών του διαδικτύου» σε συνδρομητές e-banking των ελληνικών τραπεζών, στοχεύοντας τις καταθέσεις τους.

Περισσότερα
Μέσω και του wallet του Gov η ταυτοποίηση στα καταστήματα των τραπεζών από εδώ και στο εξής

Ενεργοποίησαν πλέον όλες οι τράπεζες τη δυνατότητα ταυτοποίησης των πελατών τους που επισκέπτονται καταστήματα, μέσω του Gov.gr Wallet.

Περισσότερα
Πού μπορείτε να κάνετε ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ άλλης τράπεζας χωρίς κόστος

Συνεχίζουν οι τράπεζες την πολιτική επιδότησης των προμηθειών που πληρώνουν οι πελάτες τους, οι οποίοι επιλέγουν να κάνουν ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ άλλης τράπεζας.

Περισσότερα
Attica Bank: Δωρεάν εξυπηρέτηση σε πάνω από 1.000 ΑΤΜ πανελλαδικά - Πού βρίσκονται

Συναλλαγές χωρίς κόστος μπορούν να πραγματοποιήσουν οι πελάτες της Attica Bank σε περισσότερα από 1.000 ATM σε όλη την Ελλάδα, μέσω της συνεργασίας της με τη Euronet.

Περισσότερα
Σε ποιες περιοχές είναι κλειστά τα τραπεζικά καταστήματα και την Τετάρτη

Κλειστά για δεύτερη συνεχή ημέρα θα παραμείνουν την Τετάρτη τα τραπεζικά καταστήματα στις Περιφέρειες που επλήγησαν από την κακοκαιρία.

Περισσότερα
Τι άλλαξε από 10/12 στα άμεσα εμβάσματα μέσω e-banking - Τι έρχεται το 2022

Στο πανευρωπαϊκό σύστημα άμεσων πληρωμών TIPS εντάχθηκαν από 10/12 οκτώ ελληνικά ιδρύματα πληρωμών, διευρύνοντας τις επιλογές των πελατών τους στις αποστολές εμβασμάτων.

Περισσότερα
Μέσω viber η επικοινωνία της Attica Bank με τους πελάτες της από εδώ και στο εξής

Ένα νέο δίαυλο επικοινωνίας με τους πελάτες της μέσω της εφαρμογής viber, εγκαινίασε η Attica Bank, για ενημέρωση σχετική με τα προϊόντα τους στην τράπεζα.

Περισσότερα
Attica Bank: Online συναλλαγές με κάρτα ή μέσω e-banking με Push Notification - Πώς λειτουργεί

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των συναλλαγών που πραγματοποιούν οι πελάτες της στο διαδίκτυο με κάρτα ή μέσω των ηλεκτρονικών της καναλιών, προχωρά η Attica Bank.

Περισσότερα
Το κόλπο για εντελώς δωρεάν εμβάσματα ως 500 ευρώ - Οδηγός ανά τράπεζα

Μέσω της υπηρεσίας Instant Payments, που λανσαρίστηκε μόλις πριν λίγους μήνες, όλοι μπορούν να κάνουν διατραπεζικά εμβάσματα με μηδενική ή ελάχιστη προμήθεια.

Περισσότερα
SOS! Έως 6/5 η δήλωση επιταγών από πληττόμενους για νέα 2μηνη αναστολή τους

Στο e-banking της τράπεζας συνεργασίας τους θα πρέπει να δηλώσουν οι δικαιούχοι τις επιταγές που θέλουν να θέσουν σε αναστολή για δύο ακόμη μήνες.

Περισσότερα
Πότε δεν απαιτείται ισχυρή ταυτοποίηση για online αγορές με κάρτα και πότε είναι υποχρεωτική

Η ολοκλήρωση μίας αγοράς στο διαδίκτυο δεν μπορεί να γίνει απλά και μόνο με τη χρήση των στοιχείων της κάρτας, αλλά απαιτείται ισχυρή ταυτοποίηση του κατόχους της.

Περισσότερα
Έως τις 23/3 οι δηλώσεις αναστολών για επιταγές - Πώς γίνεται online σε κάθε τράπεζα

Περιθώριο 6 εργάσιμων ημερών έχουν επιχειρήσεις που ανήκουν σε πλητόμμενους ΚΑΔ να δηλώσουν επιταγές που λήγουν από 1 έως 31 Μαρτίου στην τράπεζά τους.

Περισσότερα
Εμβάσματα σε άλλες τράπεζες σε έως 10 δευτερόλεπτα από τον Ιούνιο - Πώς θα γίνονται

Μετά την υπηρεσία IRIS Online Payments που επιτρέπει την αποστολή εμβάσματος σε άλλη τράπεζα σε 15 λεπτά τις καθημερινές, έρχεται η υπηρεσία SEPA Instant Payments «24/7/365».

Περισσότερα
Online πλέον η εγγραφή των πελατών της Attica Bank σε e-banking και m-banking

Τη δυνατότητα online εγγραφής στις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής που προσφέρει, δίνει πλέον και η Attica Bank σε υφιστάμενους πελάτες της.

Περισσότερα
Δωρεάν εμβάσματα ως €500 σε άλλες τράπεζες εντός 15 λεπτών - Πώς γίνεται

Τη δυνατότητα αποστολής εμβασμάτων σε λογαριασμούς άλλων τραπεζών, το πολύ εντός 15 λεπτών και χωρίς κόστος, έχουν οι καταθέτες μέσω συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Περισσότερα

1-20 of 37

Page:
  1. 1
  2. 2