Τραπεζικά | Νέα | Τραπεζικά νέα - Ειδήσεις

18 Item(s)

Κλειστά σε Αττική και Βοιωτία πολλά τραπεζικά καταστήματα τη Δευτέρα λόγω κακοκαιρίας

Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου αρκετά τραπεζικά καταστήματα, λόγω της κακοκαιρίας, ειδικά στα βόρεια του Νομού Αττικής και στη Βοιωτία.

Περισσότερα
Μέσω και του wallet του Gov η ταυτοποίηση στα καταστήματα των τραπεζών από εδώ και στο εξής

Ενεργοποίησαν πλέον όλες οι τράπεζες τη δυνατότητα ταυτοποίησης των πελατών τους που επισκέπτονται καταστήματα, μέσω του Gov.gr Wallet.

Περισσότερα
Αλλάζει όνομα το υποκατάστημα της HSBC στην Ελλάδα - Πώς λέγεται από 1/12

Σε αλλαγή της επωνυμίας στην Ευρώπη και στην Ελλάδα προχωρά η HSBC με στόχο να δημιουργήσει μια πιο απλή και αποτελεσματική τράπεζα στην Ευρώπη, η οποία θα αποτελεί μέρος του παγκόσμιου δικτύου της.

Περισσότερα
Φεύγει από την Ελλάδα η HSBC; Τι αναφέρει τηλεγράφημα του Reuters

Την αποχώρησή της από μία σειρά από αγορές, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής, προγραμματίζει η HSBC, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Reuters.

Περισσότερα
Αλλάζει ιδιοκτησιακό καθεστώς η HSBC Ελλάδος - Τι θα ισχύει για εγγύηση καταθέσεων
Η HSBC Ελλάδας, η οποία σήμερα αποτελεί υποκατάστημα της HSBC Bank Plc (μιας Βρετανικής νομικής οντότητας ), θα λειτουργεί πλέον ως ελληνικό υποκατάστημα της HSBC France.
Περισσότερα
Νέο κατάστημα στον Πειραιά άνοιξε η HSBC - Φωτογραφίες
Ένα νέο υποκατάστημα στην περιοχή του Πειραιά εγκαινίασε τις προηγούμενες ημέρες η HSBC, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του δικτύου εξυπηρέτησης των πελατών της.
Περισσότερα
Τα επιχειρηματικά βραβεία που κέρδισε η HSBC από το περιοδικό «ΧΡΗΜΑ»
Tο πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Asset & Wealth Management» για το 2014 κατέκτησε το HSBC Retail Banking & Wealth Management στα βραβεία του περιοδικού Χρήμα.
Περισσότερα
Νέα Chief Financial Officer στην HSBC Ελλάδος η Βάλερι Σκούμπα
Η κυρία Βάλερι Σκούμπα ανέλαβε από την 19η Ιανουαρίου 2015 τη θέση της Chief Financial Officer (CFO) στην HSBC Ελλάδος.
Περισσότερα
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της HSBC στο ανανεωμένο κατάστημα της Τράπεζας στη Θεσσαλονίκη
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της HSBC στο ανανεωμένο κατάστημά της οδού Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μιας νέας εποχής.
Περισσότερα
HSBC: Μετά τη χρηματιστηριακή πούλησε και την ΑΕΔΑΚ στην Ελλάδα
Συμφωνία πώλησης του ποσοστού συμμετοχής της ύψους 73% στην HSBC (ΕΛΛΑΣ) ΑΕΔΑΚ υπέγραψε η HSBC, θυγατρική του Ομίλου HSBC Holdings. Νέος ιδιοκτήτης ο σημερινός διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Βεζανής.
Περισσότερα
Επιστρέφει στον ιδρυτή της Νίκο Παντελάκη η HSBC Χρηματιστηριακή
Σε συμφωνία για την πώληση της HSBC Χρηματιστηριακής Α.Ε.Π.Ε.Υ σε ομάδα επενδυτών υπό τον κ. Νίκο Παντελάκη, σημερινού διευθύνοντος συμβούλου της, ήλθε η HSBC Ελλάδος
Περισσότερα
Στα 22 δισ. ευρώ ανεβάζει η HSBC τα κεφάλαια που θα χρειαστούν οι 4 μεγαλύτερες τράπεζες
Επιπλέον 4 δισ. ευρώ, πέραν των 18 δισ. ευρώ που εγγυάται το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), θα χρειαστούν οι 4 μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες, σύμφωνα με υπολογισμούς της HSBC.
Περισσότερα
Νέα διαφημιστική καμπάνια για την HSBC
Ο Όμιλος της HSBC, στο πλαίσιο της νέας επιχειρηματικής στρατηγικής του, όπως αυτή παρουσιάστηκε τον περασμένο Μάιο από τον CEO, Stuart Gulliver, προχώρησε και σε αλλαγή της διαφημιστικής καμπάνιας της εμπορικής του επωνυμίας (brand).
Περισσότερα
HSBC Securities: Κορυφαία θέση στην έρευνα του Global Investor
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας Global Investor isf 2011/2012 Sub-Custody για την αξιολόγηση υπηρεσιών θεματοφυλακής των τραπεζών (sub-custodians), ο Όμιλος HSBC βρέθηκε στην κορυφή.
Περισσότερα
HSBC: Στους κορυφαίους χρηματιστηριακούς οίκους του 2011
H HSBC και τα στελέχη της περιλαμβάνονται για μια ακόμα φορά στους κορυφαίους και πιο επιτυχημένους χρηματιστηριακούς οίκους και αναλυτές στην Ελλάδα, ύστερα από πανευρωπαϊκή έρευνα της Thomson Extel για το 2011.
Περισσότερα
HSBC: Συνέδριο για τις εξελίξεις στη ναυτιλία
Την Τρίτη 24 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το 4ο «HSBC Shipping Conference» στο Λαγονήσι Αττικής, κατά τη διάρκεια του οποίου έμπειρα στελέχη της τράπεζας ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες για τις εξελίξεις στο χώρο της ναυτιλίας.
Περισσότερα
Νέο κατάστημα HSBC στο Μαρούσι
Με γοργούς ρυθμούς προχωρά ο εκσυγχρονισμός του δικτύου της HSBC στην ελληνική αγορά.
Περισσότερα
Ανακαινίστηκε το κατάστημα της HSBC στο Κολωνάκι
Εγκαινιάστηκε τον περασμένο μήνα το ανακαινισμένο κατάστημα της HSBC στο Κολωνάκι, στην οδό Βουκουρεστίου 15. Το κατάστημα της HSBC, ανακαινίστηκε πρόσφατα προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες ένα ακόμα υψηλότερο επίπεδο τραπεζικών συναλλαγών και μια διαφορετική τραπεζική εμπειρία.
Περισσότερα

18 Item(s)