Τραπεζικά | Νέα | Τραπεζικά νέα - Ειδήσεις

1-20 of 111

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Σταματούν τη λειτουργία διευρυμένου ωραρίου οι τράπεζες η μία μετά την άλλη

Μετά την Alpha Bank που προχώρησε σε προσωρινή αναστολή της λετουργίας των καταστημάτων διευρυμένου ωραρίου πέραν τις 14:00 και τα Σάββατα, ανάλογα κινήθηκε και η Eurobank.

Περισσότερα
Αυτές είναι οι τραπεζικές μονάδες που είναι το Σάββατο ανοιχτές - Οι υπηρεσίες τους

Επίσκεψη σε 19 τραπεζικές μονάδες μπορούν να πραγματοποιούν κάθε Σάββατο και όλα τα απογεύματα τις καθημερινές οι συναλλασσόμενοι.

Περισσότερα
Αλλάζει όνομα το υποκατάστημα της HSBC στην Ελλάδα - Πώς λέγεται από 1/12

Σε αλλαγή της επωνυμίας στην Ευρώπη και στην Ελλάδα προχωρά η HSBC με στόχο να δημιουργήσει μια πιο απλή και αποτελεσματική τράπεζα στην Ευρώπη, η οποία θα αποτελεί μέρος του παγκόσμιου δικτύου της.

Περισσότερα
Έκλεψαν 4 θυρίδες από το κατάστημα της Alpha Bank στο Ν. Ψυχικό - Έρευνα της ΕΛΑΣ

Στην αποκάλυψη ότι τέσσερις θυρίδες στο κατάστημα της Alpha Bank στο νέο Ψυχικό παραβιάστηκαν στις 13 Νοεμβρίου, προχώρησε η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ».

Περισσότερα
Ποιες τράπεζες και μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτές σήμερα Σάββατο για την εξυπηρέτησή σας

Συνολικά 19 τραπεζικές μονάδες είναι κάθε Σάββατο, όπως και τις απογευματινές ώρες τις καθημερινές, ανοιχτές για την εξυπηρέτηση του συναλλακτικού κοινού.

Περισσότερα
Ποιες τράπεζες λειτουργούν απόγευμα και Σαββατο - Λίστα και υπηρεσίες

Εξυπηρέτηση απογεύματα και Σάββατο προσφέρουν πλέον όλες οι μεγάλες τράπεζες μέσω του δικτύου των καταστημάτων τους, παραδοσιακών και νέου τύπου.

Περισσότερα
Παραμένουν οι ουρές έξω από τράπεζες - Τι μπορεί να πληρωθεί σε ΑΤΜ και ΚΑΣ

Συνεχίζεται ο συνωστισμός έξω από τράπεζες, με δεδάδες πελάτες να αναμένουν τη σειρά τους για να διενεργήσουν βασικές τραπεζικές συναλλαγές.

Περισσότερα
Τι μπορείτε να κάνετε στα καταστήματα διευρυμένου ωραρίου των τραπεζών - Η πλήρης λίστα

Συνεχής είναι η αύξηση των επισκέψεων στα καταστήματα διευρυμένου ωραρίου των τραπεζών που λειτουργούν και απόγευμα τις καθημερινές και κάθε Σάββατο.

Περισσότερα
Φεύγει από την Ελλάδα η HSBC; Τι αναφέρει τηλεγράφημα του Reuters

Την αποχώρησή της από μία σειρά από αγορές, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής, προγραμματίζει η HSBC, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Reuters.

Περισσότερα
Κλειστές οι τράπεζες Τετάρτη και Πέμπτη - Όλες οι αργίες της νέας χρονιάς

Κλειστές θα παραμείνουν οι τράπεζες την Τετάρτη και την Πέμπτη λόγω των Χριστουγέννων, ενώ θα ανοίξουν κανονικά την Παρασκευή 27/12.

Περισσότερα
Βρείτε online πελάτες ή προμηθευτές σε όλο τον κόσμο με το Alpha International Trade
Μία νέα online πλατφόρμα που συνδέει τις ελληνικές επιχειρήσεις με την παγκόσμια κοινότητα για την εξεύρεση πελατών ή προμηθευτών, προσφέρει η Alpha Bank.
Περισσότερα
Κλείνει τα Ταμεία η Alpha Bank σε 8 ακόμη καταστήματα από 2/4 - Το νέο μοντέλο
Ηλεκτρονικά θα εξυπηρετούνται οι συναλλασσόμενοι σε ακόμη οκτώ καταστήματα της Alpha Bank από τη Δευτέρα 2 Απριλίου, με τα Ταμεία να ...καταργούνται.
Περισσότερα
Αλλάζει ιδιοκτησιακό καθεστώς η HSBC Ελλάδος - Τι θα ισχύει για εγγύηση καταθέσεων
Η HSBC Ελλάδας, η οποία σήμερα αποτελεί υποκατάστημα της HSBC Bank Plc (μιας Βρετανικής νομικής οντότητας ), θα λειτουργεί πλέον ως ελληνικό υποκατάστημα της HSBC France.
Περισσότερα
Νέο κατάστημα στον Πειραιά άνοιξε η HSBC - Φωτογραφίες
Ένα νέο υποκατάστημα στην περιοχή του Πειραιά εγκαινίασε τις προηγούμενες ημέρες η HSBC, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του δικτύου εξυπηρέτησης των πελατών της.
Περισσότερα
Διακρίσεις της Alpha Bank για τις υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών - Τα βραβεία
Έξι σημαντικές διακρίσεις για τις εξελιγμένες υπηρεσίες my Alpha wallet και Alpha e-Commerce καθώς και για τις υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών, έλαβε η Alpha Bank.
Περισσότερα
Χρυσά βραβεία για την υπηρεσία Alpha Mobile Banking της Alpha Bank
∆ύο χρυσά βραβεία για την υπηρεσία της Alpha Mobile Banking κέρδισε η Alpha Bank στα Cyta Mobile Excellence Awards 2016.
Περισσότερα
Διακρίσεις της Alpha Bank για τις νέες υπηρεσίες Alpha e-Banking
Τέσσερις σημαντικές διακρίσεις για τις πλήρως ανανεωμένες υπηρεσίες Alpha e-Banking για Ιδιώτες έλαβε η Alpha Bank στα Lighthouse e-volution awards 2016.
Περισσότερα
«Έκλεισαν» οι αυξήσεις Alpha Bank - Eurobank - Με πόσο discount παίρνουν τις μετοχές οι θεσμικοί
Με σημαντικό discount θα διατεθούν σε θεσμικούς επενδυτές οι αυξήσεις κεφαλαίου των Alpha Bank και Eurobank, οι οποίες κάλυψαν πλήρως τις κεφαλαιακές τους ανάγκες.
Περισσότερα
Κλείδωσε η αύξηση κεφαλαίου της Alpha Bank - Η τράπεζα «μάζεψε» 1,55 δισ. ευρώ
Επιβεβαίωσε η διοίκηση της Alpha Bank τις πληροφορίες ότι έχει ήδη υπερκαλυφθεί το βιβλίο προσφορών που έχει ανοίξει για την άντληση 1,55 δισ. ευρώ.
Περισσότερα
Ξεκίνησε από την Alpha Bank η προσπάθεια άντλησης 1,66 δισ. ευρώ
Άνοιξε από την Alpha Bank το βιβλίο προσφορών μέσω του οποίου θα επιχειρήσει να αντλήσει από θεσμικούς επενδυτές έως και 1,66 δισ. ευρώ.
Περισσότερα

1-20 of 111

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6