Τραπεζικα | Νέα | Οικονομία

1-20 of 24

Page:
  1. 1
  2. 2
Πάνω από 100 δισ. ευρώ το κόστος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην οικονομία - Το «κρυφό» email της ΤτΕ
Στο «μάτι» έβαλε ξανά η κυβέρνηση το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Στουρνάρα, μετά το e-mail που φέρεται να έφυγε από το γραφείο τύπου. Πάνω από 100 δισ. το κόστος ΣΥΡΙΖΑ στην αγορά.
Περισσότερα
Alpha Bank: Ζούμε ημέρες ...2011 - Κίνδυνος να πέσουμε σε ύφεση λόγω πολιτικής αστάθειας
Σε κίνδυνο τίθεται η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, σύμφωνα με την Alpha Bank, λόγω των παρατεταμένων διαπραγματεύσεων με την Τρόικα.
Περισσότερα
Alpha Bank: Ελάχιστη η πιθανότητα σχηματισμού κυβέρνησης ανατροπής στην Ελλάδα
Τα αποτελέσματα των εκλογών δείχνουν ότι η πιθανότητα να σχηματιστεί στην Ελλάδα κυβέρνηση ανατροπής του προγράμματος σταθεροποίησης και ανάπτυξης της οικονομίας έχει μειωθεί στο ελάχιστο, εκτιμά η Alpha Bank.
Περισσότερα
Alpha Bank: 20 δισ. ευρώ μπορεί να κερδίσει το δημόσιο από την ιδιωτικοποίηση των τραπεζών
Στα 20 δισ. ευρώ τοποθετεί η Alpha Bank τα κεφάλαια που μπορεί να ανακτήσει η κυβέρνηση από την πώληση της συμμετοχής του δημοσίου στον τραπεζικό κλάδο, με άμεσο όφελος για το δημόσιο χρέος.
Περισσότερα
Alpha Bank: Έρχονται αναβαθμίσεις της Ελλάδας από τους οίκους αξιολόγησης - Έξοδος στις αγορές
Προάγγελο της αναβάθμισης της χώρας από τους οίκους αξιολόγησης αποτελούν οι αναθεωρήσεις στις προβλέψεις για την ελληνική οικονομία, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο δελτίο της Alpha Bank.
Περισσότερα
Alpha Bank: Αυτή τη στιγμή βιώνουμε το αντίθετο του Grexit - Έρχεται ανάκαμψη
Η εισροή κεφαλαίων από το εξωτερικό για την τοποθέτησή τους σε ελληνικά κρατικά και εταιρικά ομόλογα και σε μετοχές, αποτελεί σύμφωνα με την Alpha Bank, το αντίθετο του Grexit. Οι προοπτικές.
Περισσότερα
Alpha Bank: Το 2013 θα είναι η τελευταία χρονιά μείωσης των εισοδημάτων - Οι λόγοι της αισιοδοξίας
Την εκτίμηση ότι το το 2013 θα είναι η τελευταία χρονιά μείωσης των εισοδημάτων διατυπώνει η Alpha Bank, η οποία θεωρεί ότι η αντίστροφη μέτρηση για την έξοδο από την κρίση έχει πλέον αρχίσει. Πού ποντάρει η τράπεζα.
Περισσότερα
Alpha Bank: Έρχεται μεγάλη ύφεση στην Κύπρο - Τί θα γίνει με τράπεζες
Μεγάλη και μακροχρόνια θα είναι η πτώση του ΑΕΠ στην Κύπρο, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Alpha Bank. «Το μέγεθός της θα εξαρτηθεί από το πώς θα συμεριφερθούν όλοι στο νησί μετά το κούρεμα» τονίζει.
Περισσότερα
Alpha Bank: Αναγκαία τα «μπετά» για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας
Η ενίσχυση των επενδύσεων στην αγορά ακινήτων αποτελεί «κλειδί» για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, επισημαίνει η Alpha Bank σε ανάλυσή της, τονίζοντας την ανάγκη εισροής εγχώριων και ξένων κεφαλαίων.
Περισσότερα
Alpha Bank: Μέγα λάθος να μιλήσουμε τώρα για νέα μέτρα - Καταστροφική «συνταγή» στα ακίνητα
Στην καταστροφή του καλού κλίματος που επικρατεί μετά την εκταμίευση των δόσεων και την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος, θα οδηγήσει η εξειδίκευση σήμερα μέτρων για το 2015 και 2016, σύμφωνα με την Alpha Bank.
Περισσότερα
Alpha Bank: Γιατί βρίσκουν δουλειά οι μεγαλύτερες ηλικίες και όχι οι νέοι των χαμηλότερων μισθών
Τραγικό για το μέλλον της χώρας και την παραγωγικότητά της χαρακτηρίζει η Alpha Bank το γεγονός ότι μόνο το 17,4% των νέων 20 - 29 ετών συμμετέχει στην αγορά εργασίας, ενώ το 43,3% είναι άνεργοι.
Περισσότερα
Alpha Bank: Η Ελλάδα μπορεί να μπει στο club των «AAA» έως το 2020
Η αντίστροφη μέτρηση για το μετασχηματισμό της σε οικονομία «ΑΑΑ» μέχρι το 2020 ξεκίνησε σύμφωνα με την Alpha Bank, μετά την αναβάθμιση της πιστοληπτικής της ικανότητας από την Standard & Poor's σε B-.
Περισσότερα
Alpha Bank: Να πέσει ρευστότητα στην αγορά μέσω της εξόφλησης εντόκων 18 δισ. ευρώ
Δυνατότητα ενίσχυσης της ρευστότητας στην αγορά μπορεί να επιτευχθεί σύμφωνα με την Alpha Bank από την αποπληρωμή των εντόκων γραμματίων ύψους 18 δισ. ευρώ που διακρατούν οι τράπεζες.
Περισσότερα
Alpha Bank: Αυτά είναι τα 10 + 1 κομμάτια του παζλ της ανάκαμψης
Παρά την επίπονη εξειδίκευση των μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής, ο κίνδυνος ελλοχεύει η οικονομία να καταστεί όμηρος υφεσιακών προσδοκιών που εν πολλοίς αυτοεκπληρώνονται αναφέρει η Alpha Bank.
Περισσότερα
Χοντρό «πέσιμο» της Alpha Bank στην τρόικα - Καλεί την κυβέρνηση να πράξει το αυτονόητο
Να πράξει το αυτονόητο, υπερασπίζοντας το εθνικό συμφέρον, στην περίπτωση που η τρόικα συνεχίσει να μην αντιλαμβάνεται την πρόοδο που έχει πετύχει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, καλεί την κυβέρνηση η Alpha Bank.
Περισσότερα
Alpha Bank: Από τα έσοδα του κράτους εξαρτώνται από εδώ και πέρα μισθοί και συντάξεις
Η πορεία των εσόδων του κράτους θα είναι από εδώ και στο εξής ο βασικός παράγοντας διαμόρφωση μισθών του δημοσίου και συντάξεων, αναφέρει σε ανάλυσή της η Alpha Bank.
Περισσότερα
Alpha Bank: Περικοπές σε ειδικά μισθολόγια, υψηλές συντάξεις και μεγάλα εφάπαξ για να σωθεί η χώρα
Την ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων που ζητούνται από την τρόικα για τη συνέχιση καταβολής των επόμενων δόσεων από την τρόικα επισημαίνει η Alpha Bank, προτείνοντας περικοπές δαπανών σε 5 τομείς.
Περισσότερα
Alpha Bank: Το πολιτικό προσωπικό της Ελλάδας την οδηγεί στην καταστροφή
Ανυποψίαστο για τους κινδύνους κατάρρευσης που ελλοχεύουν, εάν δεν συνεχισθεί με συνέπεια η εφαρμογή του μνημονίου, χαρακτηρίζει η Alpha Bank το πολιτικό προσωπικό της χώρας.
Περισσότερα
Διπλή ήττα Μέρκελ σε Euro και Σύνοδο Κορυφής – Μέτρα για τις τράπεζες - Πώς ευνοείται η Ελλάδα (upd)
Σε σημαντική υποχώρηση από τις θέσεις της υποχρεώθηκε η γερμανίδα Καγκελάριος στη Σύνοδο Κορυφής, η οποία θα λάβει σημαντικές αποφάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη.
Περισσότερα
Alpha Bank: Γιατί η καταγγελία του μνημονίου ισοδυναμεί με καταστροφή για την ελληνική οικονομία
Η έξοδος από το ευρώ, ως αποτέλεσμα της καταγγελίας του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης που το συνοδεύει, θα έχει καταστροφικές συνέπειες για την ελληνική οικονομία, σύμφωνα με την Alpha Bank.
Περισσότερα

1-20 of 24

Page:
  1. 1
  2. 2