Τραπεζικα | Καταθεσεις / Επενδυσεις | Προϊοντικά νέα

1-20 of 22

Page:
  1. 1
  2. 2
Νέα online προθεσμιακή κατάθεση από την Optima Bank με επιτόκιο ως 0,10% - Έως 2,10% σε δολάρια

Ετησιοποιημένες αποδόσεις έως 0,10% προσφέρει η Optima Bank στους πελάτες της με νέα προθεσμιακή κατάθεση που ανοίγει μέσω του e-banking της τράπεζας.

Περισσότερα
Νέο αμοιβαίο κεφάλαιο με διανομή μερίσματος για τακτικό εισόδημα του επενδυτή

Ένα ακόμη αμοιβαίο κεφάλαιο που διανέμει μέρισμα στους επενδυτές διατίθεται στην ελληνική αγορά, ως αντίδοτο στις πολύ χαμηλές αποδόσεις των απλών καταθετικών λογαριασμών.

Περισσότερα
Αύξηση απόδοσης από το Νέο ΤΤ στο προϊόν μισθοδοσίας
Στην αύξηση των λογαριασμών μισθοδοσίας που διατίθενται μέσω του δικτύου του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, προχώρησε η Eurobank.
Περισσότερα
Μισθοδοσία Plus (ΤΤ): Έως και 1,25% η απόδοση
Στη μείωση των επιτοκίων του λογαριασμού Μισθοδοσία Plus που διατίθεται αποκλειστικά από το δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κατά 25 μονάδες βάσης, προχώρησε η Eurobank.
Περισσότερα
ΤΤ: Πρόγραμμα δημιουργίας κεφαλαίου Flexi Plus
Το πρόγραμμα δημιουργίας κεφαλαίου Flexi Plus της Eurolife ERB Ασφαλιστικής με εγγυημένο το κεφάλαιο της επένδυσης και εξασφαλισμένη ελάχιστη απόδοση, προσφέρει το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Eurobank.
Περισσότερα
ΤΤ: Με 3% από 31/3 το προϊόν μισθοδοσίας - Τα επιτόκια
Σε προς τα κάτω αναπροσαρμογή του υψηλού επιτοκίου που προσφέρει στο λογαριασμό μισθοδοσίας, από το 5% στο 3%, θα προχωρήσει το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο από τις 31 Μαρτίου 2014.
Περισσότερα
ΤΤ: Κουμπαράς με 200 ευρώ έπαθλο στους νέους πελάτες
Διαγωνισμό με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αποταμίευσης διοργανώνει το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, με έπαθλο κουμπαράδες με 200 ευρώ, για όσους ανοίξουν λογαριασμό Ταμιευτηρίου.
Περισσότερα
ΤΤ: Νέα 12μηνη προθεσμιακή και μειώσεις επιτοκίων
Στην αναπροσαρμογή του χαρτοφυλακίου προθεσμιακών καταθέσεων του νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου προχώρησε η Eurobank, με τη δημιουργία νέου 12μηνου προϊόντος και με μειώσεις επιτοκίων.
Περισσότερα
Διαγωνισμός πάγιων εντολών από το ΤΤ με δώρο €150 για ψώνια
Διαγωνισμό με έπαθλο δωροεπιταγές αξίας 150 ευρώ για αγορές σε super market διοργανώνει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για όσους συνδέσουν τους λογαριασμούς τους με πάγιες εντολές.
Περισσότερα
ΤΤ: Κληρώσεις με δώρο €10.000 για τους καταθέτες
Κληρώσεις για τους κατόχους των λογαριασμών «Μεγαλώνω» για παιδιά, «Ταμιευτήριο 18 Plus» και «Αποταμιεύω», με πρώτο έπαθλο τα 10.000 ευρώ, διοργανώνει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης.
Περισσότερα
ΤΤ: Αυγουστιάτικη προθεσμιακή με 5% για ένα μήνα
Μία νέα προθεσμιακή κατάθεση που θα διατίθεται έως και το τέλος Αυγούστου διαθέτει σε πελάτες με «φρέσκα» κεφάλαια το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, προσφέροντας για ένα μήνα επιτόκιο 5%.
Περισσότερα
ΤΤ: Αναβαθμισμένη υπηρεσία personal banking
Στη σύναψη συνεργασιών με διακεκριμένους ξένους οίκους διαχείρισης κεφαλαίων προχώρησε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών Personal Banking.
Περισσότερα
ΤΤ: Λογαριασμός για το μισθό και τη σύνταξη με επιτόκιο 5%
Υψηλό προνομιακό επιτόκιο 5% από το πρώτο ευρώ έως τα 3.000 ευρώ, προσφέρει ο τρεχούμενος λογαριασμός ΤΤ Μισθοδοσία Plus του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που απευθύνεται σε εργαζόμενους αλλά και συνταξιούχους που πληρώνονται μέσω του συστήματος DIASPAY.
Περισσότερα
ΤΤ: Νέα πρόταση για αποταμίευση με απόδοση 3,55%
Μία νέα πρόταση αποταμίευσης από 30 έως 300 ευρώ κάθε μήνα, με επιτόκιο που φτάνει το 3,55%, παρουσίασε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, λανσάροντας το νέο καταθετικό λογαριασμό «Αποταμιεύω».
Περισσότερα
ΤΤ: Αποταμίευση με επιτόκιο 3,55% για μηνιαίο εισόδημα
Ένα νέο λογαριασμό που δίνει τη δυνατότητα συστηματικής αποταμίευσης με υψηλό επιτόκιο, επιπέδου προθεσμιακής κατάθεσης, και ελευθερία κινήσεων, προσφέρει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στους πελάτες του.
Περισσότερα
Επιτόκια έως και 7,50% στις ανανεωμένες προθεσμιακές του ΤΤ
Στο λανσάρισμα νέων εκδόσεων τρίμηνης και 12μηνης διάρκειας στη σειρά προθεσμιακών καταθέσεων «Ανεβαίνω» προχώρησε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Τα επιτόκιά τους αυξάνονται κάθε μήνα, φτάνοντας ως το 7,50%.
Περισσότερα
ΤΤ: 50 ευρώ το μήνα δώρο σε 300 λογαριασμούς
Κλήρωση που θα αναδείξει 300 τυχερούς, οι οποίοι θα κερδίζουν 50 ευρώ κάθε μήνα στο λογαριασμό τους θα πραγματοποιήσει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Περισσότερα
Αυξάνει τις αποδόσεις των προθεσμιακών το ΤΤ – Επιτόκια έως και 7,5%
Σε αύξηση των επιτοκίων των προθεσμιακών καταθέσεων προχώρησε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, προσφέροντας αποδόσεις που ακόμη και για ποσά που ξεκινούν από τα 20.000 ευρώ, ξεπερνούν το 5%.
Περισσότερα
ΤΤ: Νέα προθεσμιακή έξι μηνών με ετήσια απόδοση 5,08%
Μία νέα προθεσμιακή κατάθεση με το υψηλότερο επιτόκιο της αγοράς για διάρκεια έξι μηνών δημιούργησε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, προσφέροντας ετησιοποιημένη απόδοση 5,08%.
Περισσότερα
Υψηλότερες αποδόσεις από το ΤΤ στις προθεσμιακές
Σε αυξήσεις στα επιτόκια των προθεσμιακών λογαριασμών που ξεπερνούν ακόμη και τις 100 μονάδες προχώρησε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα πρόωρης ανάληψης χωρίς κόστος.
Περισσότερα

1-20 of 22

Page:
  1. 1
  2. 2