Τραπεζικα | Δάνεια | Στεγαστικά

6 Item(s)

«Πετάει» το πρόγραμμα επιδοτούμενων στεγαστικών δανείων για νέους - 26.000 αιτήσεις σε 1 μήνα

Εντυπωσιακή είναι η ζήτηση για το πρόγραμμα επιδοτούμενων στεγαστικών δανείων για νέους 25 - 39 ετών, ένα μήνα μετά την έναρξη υποβολής των αιτήσεων.

Περισσότερα
Με διάρκεια έως 25 χρόνια τα νέα στεγαστικά δάνεια της HSBC - Τα επιτόκια
Στην αύξηση της διάρκειας των νέων στεγαστικών δανείων που χορηγεί έως και τα 25 έτη, προχώρησε η HSBC, προσφέροντας ακόμη πιο χαμηλές μηνιαίες δόσεις.
Περισσότερα
Επανεκκινεί τις χορηγήσεις στεγαστικών δανείων η HSBC - Τα επιτόκια
Η HSBC, ανανεώνει μια σειρά προϊόντων για να καλύψει το σύνολο των αναγκών των ιδιωτών πελατών της στην Ελλάδα, από την απόκτηση νέας κατοικίας έως τις σπουδές των παιδιών τους στο εξωτερικό αλλά και τις καθημερινές αγορές.
Περισσότερα
Ρελάνς της HSBC στα στεγαστικά δάνεια με νέα προϊόντα - Τα επιτόκια
Έτοιμη να δώσει νέα στεγαστικά δάνεια στην ελληνική αγορά είναι η HSBC, η οποία προχώρησε στον ανασχεδιασμό των προγραμμάτων που διαθέτει.
Περισσότερα
Νέα στεγαστικά δάνεια με ανταγωνιστικά επιτόκια από την HSBC - Άνοιγμα στην ελληνική αγορά
Νέα στεγαστικά δάνεια με ανταγωνιστικά επιτόκια λάνσαρε η HSBC, στοχεύοντας να καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες των πελατών της. Τα χαρακτηριστικά των χρηματοδοτικών προϊόντων.
Περισσότερα
Στεγαστικά: Επιτόκιο από 2,60% για μεταφορά στην HSBC
Μία νέα προσφορά που δίνει τη δυνατότητα σε όσους αποπληρώνουν στεγαστικό δάνειο σε άλλη τράπεζα να μεταφέρουν το υπόλοιπό τους σε πρόγραμμα με κυμαινόμενο επιτόκιο από 2,60% προσφέρει η HSBC.
Περισσότερα

6 Item(s)