Τραπεζικα

1-20 of 215

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 11
Πληρώστε online με πιστωτικές κάρτες Visa και πάρτε πίσω 60 ευρώ μέσω κλήρωσης

Νέο διαγωνισμό για τους κατόχους καρτών όλων των τραπεζών που φέρουν το σήμα της, διοργανώνει η Visa, επιβραβεύοντας όσους κάνουν online αγορές.

Περισσότερα
Πότε δεν απαιτείται ισχυρή ταυτοποίηση για online αγορές με κάρτα και πότε είναι υποχρεωτική

Η ολοκλήρωση μίας αγοράς στο διαδίκτυο δεν μπορεί να γίνει απλά και μόνο με τη χρήση των στοιχείων της κάρτας, αλλά απαιτείται ισχυρή ταυτοποίηση του κατόχους της.

Περισσότερα
Ξεκίνησε η μάχη των προσφορών στα σχολικά είδη - Όφελος ως 20% με κάρτα

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πλησιάζει και οι τράπεζες λάνσαραν ήδη τις πρώτες προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για τους κατόχους των καρτών τους.

Περισσότερα
Έχεις κάρτα Mastercard; Έχεις και έκπτωση 2 ευρώ στο θερινό σινεμά ARIAN όλο το καλοκαίρι

Έκπτωση 2 ευρώ σε κάθε εισιτήριο για όλο το καλοκαίρι στο θερινό κινηματογράφο ARIAN προσφέρει η Mastercard στους κατόχους καρτών με το σήμα της.

Περισσότερα
Το κόστος για έμβασμα μέσω e-banking σε άλλη τράπεζα και οι δύο επιλογές

Τα εμβάσματα από το λογαριασμό σας σε άλλες τράπεζες μέσω e-banking αποτελούν τον ασφαλέστερο τρόπο για μεταφορά χρημάτων στην εποχή του κορωνοϊού.

Περισσότερα
Διαγωνισμός: Πληρώστε σε οποιοδήποτε φούρνο με κάρτα Visa και διεκδικήστε 1.000 ευρώ

Νέος διαγωνισμός βρίσκεται σε εξέλιξη για τους κατόχους των καρτών Visa όλων των τραπεζών, που θα τις χρησιμοποιήσουν για αγορές σε φούρνους.

Περισσότερα
Παρά τους φόρους οι καταθέσεις ιδιωτών αυξήθηκαν το Σεπτέμβριο - Τα νέα στοιχεία της ΤτΕ
Ανοδικά κινήθηκαν οι καταθέσεις των φυσικών προσώπων το Σεπτέμβριο, παρά το γεγονός ότι στα τέλη του περασμένου μήνα πληρώθηκαν φόρος εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ.
Περισσότερα
Εξοικονομώ: Τέλος τα λεφτά στις πρώτες Περιφέρειες - Πότε ανοίγει η Αττική
Εξαντλήθηκαν οι πόροι για το νέο Εξοικονομώ λίγες ώρες μετά το άνοιγμα των αιτήσεων στην πρώτο ομάδα Περιφερειών, λόγω της μεγάλης ζήτησης από ιδιοκτήτες ακινήτων.
Περισσότερα
Άνοδος έως 20% στις τιμές πώλησης των παραθαλάσιων κατοικών στην Αττική σε 1 χρόνο
Εντυπωσιακή είναι η πορεία των τιμών πώλησης ακινήτων στους παραθαλάσσιους Δήμους της Αττικής, με την άνοδο σε ένα χρόνο να φτάνει έως και το 20%.
Περισσότερα
Στα 3 ευρώ τα διόδια στην Αττική Οδό από 1/7 - Πληρώστε με κάρτα και κερδίστε
Την απόφασή της για αύξηση της τιμής των διοδίων κατά 20 λεπτά στα 3 ευρώ από την 1η Ιουλίου 2019 έκανε γνωστή η διοίκηση της Αττικής Οδού.
Περισσότερα
Πάρτυ στο χρηματιστήριο μετά την ήττα Τσίπρα και τον προκήρυξη εκλογών
Άνοδο άνω του 5% με το ...καλημέρα της έναρξης των συναλλαγών καταγράφει ο γενικός δείκτης του χρηματιστηρίου, μετά τη σαρωτική νίκη της ΝΔ και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.
Περισσότερα
ΤτΕ: Χαρτονομίσματα 7,6 δισ. ευρώ κατέθεσαν οι Έλληνες στις τράπεζες το 2018
Αυξημένη ήταν πέρυσι σε σχέση με το 2017 η επιστροφή αποθησαυρισμένων χαρτονομισμάτων στις ελληνικές τράπεζες, η οποία έφτασε τα 7,61 δισ. ευρώ, ποσό υψηλότερο σε ετήσια βάση κατά 5%.
Περισσότερα
Από που προήλθε η άνοδος των καταθέσεων το 2018 - Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΤτΕ
Ενισχυμένα κατά 4,4 δισ. ευρώ ήταν τα καταθετικά υπόλοιπα νοικοκυριών και μη χρηματοπιστωτικών επιχειρήσεων τους πρώτους δέκα μήνες του 2018. Από που προήλθε η άνοδος.
Περισσότερα
ΤτΕ: Σέρνεται ακόμη η αγορά κατοικιών χαμηλών προδιαγραφών - Πού υπάρχει ζήτηση
Μικτές τάσεις καταγράφηκαν στην ελληνική αγορά ακινήτων, με σημαντικές διαφοροποιήσεις στους επιμέρους τομείς, σε διαφορετικές περιοχές και θέσεις το 2018.
Περισσότερα
Ποιοτικά ακίνητα και μικρές κατοικίες στην Αττική στο στόχαστρο των επενδυτών - Αύξηση τιμών
Αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον για ποιοτικά ακίνητα και για μικρές κατοικίες στην Αττική, διαπιστώνει έρευνα της Εθνικής Τράπεζας, για την αγορά ακινήτων.
Περισσότερα
ΤτΕ: Αύξηση της ζήτησης για μακροπρόθεσμα δάνεια από επιχειρήσεις
Μικρή αύξηση της ζήτησης για μακροπρόθεσμα δάνεια από επιχειρήσεις σημειώθηκε στο γ΄ τρίμηνο του 2018, σύμφωνα με την ΤτΕ.
Περισσότερα
Τα επιτόκια καταθέσεων και δανείων με βάση τα πιο πρόσφατα στοιχεία της ΤτΕ
Διεύρυνση του περιθωρίου κέρδους των τραπεζών σημειώθηκε τον Ιούλιο, καθώς τα επιτόκια καταθέσεων έμειναν αμετάβλητα και των δανείων αυξήθηκαν.
Περισσότερα
ΤτΕ: Στο -42% σταμάτησε το κοντέρ της πτώσης στα ακίνητα - Οι προβλέψεις για τη συνέχεια
Ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος, ο δεκαετής κύκλος πτώσης των τιμών στην εγχώρια κτηματαγορά, με τις τιμές των διαμερισμάτων να καταγράφουν σωρευτική μείωση 42,1% από το 2008.
Περισσότερα
ΤτΕ: Δεν βλέπει αύξηση των αναλήψεων λόγω χαλάρωσης των capital controls
Εφικτή θεωρεί η Τράπεζα της Ελλάδος την ταχύτερη από το αναμενόμενο άρση των capital controls, εξετάζοντας τη συμπεριφορά των καταθετών έως σήμερα.
Περισσότερα
Πάει για μηδενισμό ο ELA σε λίγους μήνες - Μειώθηκε 2,5 δισ. ευρώ από την ΤτΕ
Κατά 2,5 δισ. ευρώ μειώθηκε το πλαφόν χρηματοδότησης των ελληνικών τραπεζών από τον έκτακτο μηχανισμό της Τράπεζας της Ελλάδος, επιβεβαιώνοντας την πορεία προς την κανονικότητα.
Περισσότερα

1-20 of 215

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 11