Τραπεζικα

1-20 of 22

Page:
  1. 1
  2. 2
Μέσω Alpha Bank, Eurobank ή Viva Wallet η έκδοση της άυλης κάρτας για το Market Pass - Η διαδικασία

Μέσω της Alpha Bank, της Eurobank ή της Viva Wallet μπορούν να εκδώσουν οι δικαιούχοι του Maket Pass την άυλη ψηφιακή κάρτα που είναι απαραίτητη για τις αγορές τροφίμων.

Περισσότερα
Τι κερδίζετε σήμερα με προθεσμιακές καταθέσεις διάρκειας 1, 2 και 3 μηνών - Όλα τα επιτόκια

Με τα ευρωπαϊκά επιτόκια σε ανοδική τροχιά, δεν είναι λίγοι όσοι αναμένουν τις τράπεζες να ενισχύσουν κι άλλο τις αποδόσεις, πριν βάλουν τα χρήματά τους σε μία προθεσμιακή κατάθεση.

Περισσότερα
Ακόμη δύο ψηφιακά πορτοφόλια ενεργοποιήθηκαν από συστημικούς ομίλους - Όλες οι επιλογές

Η προσθήκη ψηφιακών πορτοφολιών από τις τράπεζες για τη χρησιμοποίησή τους ως μέσο πληρωμής με χρέωση της κάρτας των πελατών τους συνεχίζεται.

Περισσότερα
Ποιων τραπεζών τις κάρτες μπορείτε να βάλετε στο ψηφιακό σας πορτοφόλι

Έξι πιστωτικά ιδρύματα δίνουν πλέον τη δυνατότητα στους πελάτες τους να εντάξουν στο ψηφιακό πορτοφόλι του κινητού τους τηλεφώνου την κάρτα τους, ώστε να κάνουν με αυτό αγορές παντού.

Περισσότερα
Χωρίς πορτοφόλι βγαίνουν για ψώνια οι Έλληνες - Πληρώνουν με το κινητό τους

Προς ...κατάργηση οδηγούνται τα πορτοφόλια, καθώς ολοένα και περισσότεροι Έλληνες το αφήνουν στο σπίτι τους και προτιμούν να πληρώνουν παντού με το κινητό τους.

Περισσότερα
Μέσω Alpha Bank και Viva Wallet η ψηφιακή κάρτα για το επίδομα καυσίμων - Οδηγίες χρήσης

Όπως με το freedom pass, έτσι και με το επίδομα καυσίμων Fuel Pass, όσοι λάβουν το βοήθημα μέσω ψηφιακής κάρτας, θα πρέπει να επιλέξουν την Alpha Bank ή τη Viva Wallet.

Περισσότερα
Και έκτη τράπεζα ενεργοποίησε ψηφιακό πορτοφόλι για τους πελάτες της - Όλα τα e-wallets

Έξι είναι πλέον οι τράπεζες στην ελληνική αγορά που δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να ψηφιοποιήσουν τις κάρτες τους και να κάνουν πληρωμές με το κινητό τους τηλέφωνο.

Περισσότερα
Τηλεοράσεις στο ΠΛΑΙΣΙΟ με επιστροφή του 25% της αξίας τους αν πληρώσετε με Mastercard

Μία νέα προσφορά αποκλειστικά για τους κατόχους των καρτών που φέρουν το σήμα της Mastercard ενεργοποιήθηκε στο ΠΛΑΙΣΙΟ για αγορά νέας τηλεόρασης.

Περισσότερα
Δυνατότητα αποδοχής και καρτών American Express από τα POS της Viva

Τη δυνατότητα αποδοχής καρτών με το σήμα της American Express έχουν πλέον οι κάτοχοι POS της Viva Wallet, μετά τη νέα συμφωνία της τράπεζας.

Περισσότερα
Κινητά τηλέφωνα αντί POS η νέα μόδα στην αποδοχή πληρωμών με κάρτες - Η νέα υπηρεσία

Στο απόλυτο εργαλείο διενέργειας και αποδοχής πληρωμών με κάρτες εξελίσσεται το κινητό τηλέφωνο, καθώς οι τράπεζες επιταχύνουν τη μετάβαση σε mobile εφαρμογές.

Περισσότερα
Πληρώστε παντού με το κινητό σας με άμεση χρέωση στην κάρτα σας- Όλα τα e-wallets ανά τράπεζα

Χωρίς να έχουν μαζί πορτοφόλι με μετρητά και κάρτες μπορούν να βγουν πλέον για ψώνια οι πελάτες όλων των τραπεζών. Το μόνο που χρειάζεται είναι το κινητό τους.

Περισσότερα
Οι αγορές αθλητικών ειδών με κάρτες Mastecard ξεκλειδώνουν κουπόνια 20 ευρώ για να συνεχίσετε τα ψώνια

Τη δυνατότητα να κερδίσουν κουπόνια αξίας 20 ευρώ για τις επόμενες αγορές τους, έχουν οι κάτοχοι καρτών όλων των τραπεζών που φέρουν το σήμα της Mastercard.

Περισσότερα
Από Alpha Bank και Viva η ψηφιακή κάρτα Freedom Pass για νέους που έκαναν το εμβόλιο

Μέσω της Alpha Bank και της Viva μπορούν οι νέοι έως 25 ετών που εμβολιάστηκαν να λάβουν δώρο από το κράτος, ως επιβράβευση για την υπεύθυνη στάση τους.

Περισσότερα
Viva Wallet: Νέα υπηρεσία μετατρέπει κινητά τηλέφωνα σε POS - Πώς δουλεύει

Τη δυνατότητα μετατροπής οποιουδήποτε κινητού τηλεφώνου τεχνολογίας Android σε τερματικό αποδοχής καρτών, δίνει νέα υπηρεσία της Viva Wallet.

Περισσότερα
Απόδειξη στο κινητό σας και ανέπαφες ως 50 ευρώ στις πληρωμές με κάρτα στα POS της Viva

Μέτρα για τη διευκόλυνση και την προστασία όσων πληρώνουν με οποιαδήποτε κάρτα στα τερματικά της, έχει ενεργοποιήσει η Viva Wallet.

Περισσότερα
POS με προμήθεια 0% από τη Viva για εμπόρους

Μηδενικές προμήθειες στις συναλλαγές που περνούν από το POS τους θα προσφέρει η Viva σε εμπόρους πελάτες της έως και το τέλος του χρόνου.

Περισσότερα
Viva: Τερματικό POS με 42 ευρώ το εξάμηνο- Προσφορά

Στην προσφορά τερματικού αποδοχής καρτών με κόστος ενοικίασης από 7 ευρώ το μήνα προχωρά η Viva Wallet, η οποία υπόσχεται 20% χαμηλότερες χρεώσεις από τις τράπεζες.

Περισσότερα
Viva: Δώρο 5 ευρώ με κάθε κράτηση με Mastercard

Μία νέα προσφορά που προσφέρει δώρο 5 ευρώ στους κατόχους των καρτών με το σήμα της Mastercard ενεργοποίησε η Viva, για online κρατήσεις σε διάφορα θεάματα.

Περισσότερα
Viva-Eurobank: 150 νέα σημεία για πληρωμές με μετρητά

Τη νέα υπηρεσία πληρωμών με μετρητά, σε 150 επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ και BP σε ολόκληρη τη χώρα, εγκαινίασε η Viva Payments, σε συνεργασία με τη Eurobank.

Περισσότερα
Viva: Πώληση POS για κάρτες και σε πολυκαταστήματα

Στη διεύρυνση των καναλιών διάθεσης των τερματικών αποδοχής καρτών προχωρούν οι τράπεζες και τα ιδρύματα πληρωμών, εντάσσοντας σε αυτά τα πολυκαταστήματα.

Περισσότερα

1-20 of 22

Page:
  1. 1
  2. 2