A- A+
Τραπεζικά προϊόντα χωρίς να πάτε σε κατάστημα - Βρείτε αυτό που ψάχνετε σε 1΄

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν τραπεζικά προϊόντα χωρίς να μεταβούν σε κατάστημα έχουν οι πελάτες των πιστωτικών ιδρυμάτων, μέσω e-banking.

Πλέον, τα προγράμματα που διατίθενται online από τις τράπεζες, τόσο στον τομέα των καταθέσεων, όσο και στους τομείς των καρτών είναι αρκετά σε αριθμό.

Ειδικά στην εποχή του κορωνοϊού το άνοιγμα ενός λογαριασμού ή η αίτηση για νέα κάρτα, χρεωστική ή πιστωτική, μπορεί να γίνει εξ αποστάσεως.

Αρκεί να είστε χρήστης του e-banking της τράπεζάς σας. Αν δεν έχετε λογαριασμό e-banking, δείτε βήμα - βήμα πως θα αποκτήσετε στοιχεία εισόδου από το χώρο σας.

Τα αποκλειστικά εργαλεία

Κι εδώ έρχεται το Moneyonline να σας λύσει τα χέρια. Στα ακόλουθα εργαλεία μπορείτε να συγκρίνετε μόνο τα προϊόντα που διατίθενται και online.

Έτσι, ανάλογα με την κατηγορία προϊόντος που σας ενδιαφέρει, κάνετε την έρευνά σας μόνο μεταξύ όσων μπορείτε να αποκτήσετε μέσω e-banking.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε στην ερώτηση «Πώς θα αποκτήσετε το προϊόν», το πεδίο που λέει e-banking, όπως φαίνεται στην ακόλουθη εικόνα.

Συγκρίνετε τα online προϊόντα

Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη στα ακόλουθα εργαλεία του Moneyonline: