A- A+
Tracking της οδικής βοήθειας σε πραγματικό χρόνο από την Groupama στους ασφαλισμένους της

Την υπηρεσία Sms Vehicle Tracking προσφέρει η Groupama Ασφαλιστική μέσω της συνεργασίας της με την Mondial Assistance στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας προς οχήματα που ασφαλίζει.

Πλέον, κάθε ασφαλισμένος που θα επικοινωνεί με την Mondial Assistance προκειμένου να ζητήσει Οδική Βοήθεια και Φροντίδα Ατυχήματος θα λαμβάνει άμεσα ένα μήνυμα στο κινητό του.

Εντοπισμός real-time

Το μήνυμα θα περιέχει έναν ενεργό κρυπτογραφημένο σύνδεσμο, ο οποίος θα του επιτρέπει να παρακολουθεί, σε πραγματικό χρόνο, πού βρίσκεται το όχημα που έχει αναλάβει να τον εξυπηρετήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανανέωση του χάρτη γίνεται αυτόματα, κάθε 3 δευτερόλεπτα.

Με τον τρόπο αυτό, εύκολα, με ασφάλεια και χωρίς να χρειάζονται περαιτέρω εγκαταστημένες εφαρμογές στο κινητό του ασφαλισμένου, θα είναι σε θέση να γνωρίζει τον ακριβή χρόνο εξυπηρέτησής του.  

Που είναι διαθέσιμη η υπηρεσία

Η νέα υπηρεσία της Mondial Assistance, από την οποία επωφελούνται οι πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής, είναι αρχικά διαθέσιμη από τις 11 Ιανουαρίου στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Σύντομα θα προστεθούν και άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Η Groupama Ασφαλιστική γνωρίζει ότι η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων επιτυγχάνεται μόνο μέσα από γόνιμες συνεργασίες.