A- A+
Τρ. Πειραιώς: Στη διάθεση του κοινού οι νέες ελκυστικότερες προθεσμιακές καταθέσεις

Διαθέσιμες είναι από την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου οι ανανεωμένες προθεσμιακές καταθέσεις της Τράπεζας Πειραιώς που προσφέρουν επιτόκια έως και 2%. Έρχεται νέο προϊόν στις 17/2.

Συγκεκριμένα, η τράπεζα προχώρησε σε σημαντικές αυξήσεις των επιτοκίων της στην προθεσμιακή κατάθεση «Στα Μέτρα Σου», η οποία διατίθεται για διάρκειες από 1 έως 12 μήνες.

Ο καταθέτης διαμορφώνει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, όπως επιθυμεί, επιλέγοντας εκτός από τη διάρκεια, τη συχνότητα και το χρόνο καταβολής των τόκων, καθώς και διάφορες ευελιξίες, όπως η δυνατότητα πρόωτης ανάληψης χωρίς ποινή και προσθήκης έξτρα χρημάτων στο ίδιο πρόγραμμα.

Ποιοι είναι το πλεονέκτημα

Το βασικό πλεονέκτημα του προγράμματος της Τράπεζας Πειραιώς είναι ότι τα επιτόκια είναι σταθερά για όλη τη διάρκεια της κατάθεσης και όχι αυξανόμενα, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα νέα προϊόντα των υπόλοιπων τραπεζών.

Αυτό σημαίνει ότι εφόσον επιλεγεί η δυνατότητα πρόωρης ανάληψης των χρημάτων ο καταθέτης θα κερδίσει την ίδια ετησιοποιημένη απόδοση που θα απολάμβανε εάν διατηρούσε το προϊόν μέχρι τη λήξη του.

Επιπλέον, στις 12μηνες εκδόσεις με καταβολή των τόκων κάθε μήνα και δυνατότητα πρόωρης λήξης του προϊόντος χωρίς ποινή, η Πειραιώς είναι η ανταγωνιστικότερη μεταξύ των συστημικών ομίλων.

ADVERTISEMENT

Νέο προϊόν από 17/2

Σημειώνεται ότι από τις 17 Φεβρουαρίου η Τράπεζα Πειραιώς θα ξεκινήσει τη διάθεση ενός νέου προγράμματος με διάρκεια 12 μηνών και αυξανόμενο ανά τρίμηνο επιτόκιο.

Στην ανώτερη κλίμακα το επιτόκιο θα κλιμακώνεται ως εξής: 0,75%, 1,40%, 2,30% & 2,75% για το πρώτο, δεύτερο, τρίτο και τέταρτο τρίμηνο, αντιστοίχως.

Δηλαδή η ετησιοποιημένη απόδοσή του μπορεί να φτάσει για τα μεγαλύτερα ποσά έως το 1,80%. Μείνετε συντονισμένοι στο Moneyonline και ενημερωθείτε άμεσα και με εγκυρότητα για όλες τις διαθέσιμες επιλογές αξιοποίησης των καταθέσεών σας.