A- A+
Τρ. Πειραιώς: Πούλησε 32 ακίνητα σε ιδιώτες με μέσο τίμημα 131 χιλ. ευρώ μέσω e-δημοπρασίας
Στη διάθεση 32 ακινήτων μέσω e-δημοπρασίας σε ιδιώτες με μέσο τίμημα τις 132 χιλιάδες ευρώ προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς τον Ιούλιο.

Όπως ανακοινώθηκε το συνολικό τίμημα για τα 32 ακίνητα η πώληση των οποίων εγκρίθηκε, διαμορφώθηκε στα 4,2 εκατ. ευρώ στη δημοπρασία του Ιουλίου μέσω του properties4sale.gr.

Πόσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον

Συνολικά εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής περισσότερα από 240 φυσικά και νομικά πρόσωπα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, υποβάλλοντας προσφορές, σε ορισμένες περιπτώσεις για περισσότερα από ένα ακίνητα.

H δημοπρασία της 9 και 10 Ιουλίου, αφορούσε 23 ακίνητα, για τα οποία υποβλήθηκαν 69 προσφορές.

Για 19 ακίνητα υποβλήθηκαν 101 αιτήματα «Άμεσης Αγοράς» πριν τη διαδικασία της δημοπρασίας.

Σημειώνεται ότι οι εγγεγραμμένοι χρήστες της πρωτοποριακής πλατφόρμας που διαχειρίζεται η Πειραιώς Real Estate ξεπερνούν τα 13.600 άτομα.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής της επόμενης δημοπρασίας θα ανακοινωθούν σύντομα.

Μπορείτε να βλέπετε τα προς δημοπρασία ακίνητα εδώ: properties4sale.gr

Χρηματοδότηση με στεγαστικό

Σημειώνεται ότι η Τράπεζα Πειραιώς διευκολύνει την προσπάθειά σας να αποκτήσετε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει από το properties4sale.gr, προσφέροντας δυνατότητα χρηματοδότησης.

Τα χαρακτηριστικά αυτού του δανείου (για φυσικά πρόσωπα) είναι:

  • Κάλυψη ποσού έως το 70% (50% για κατοίκους εξωτερικού) του τιμήματος αγοράς ή της τιμής Άμεσης Αγοράς (όποια εκ των δυο είναι χαμηλότερη)
  • Προνομιακό επιτόκιο, σήμερα με βάση το Euribor 1m πλέον περιθωρίου 3,00% και εισφοράς του Ν.128/75 (0,12% για κατοικίες ή 0,60% για επαγγελματικά ακίνητα)

Την αίτησή σας μπορείτε να την κάνετε σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Αν και η απάντηση στο αίτημά σας παρέχεται από την Τράπεζα εντός 3 εργάσιμων ημερών σας προτείνουμε, για τη δική σας διευκόλυνση, να υποβάλετε το αίτημά σας τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν την έναρξη της δημοπρασίας του ακινήτου.