A- A+
Τρ. Πειραιώς: Για φαγητό στα ...καλύτερα με έκπτωση 50%
Τη δυνατότητα να απολαύσουν γεύματα στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας με 50% έκπτωση δίνει στους κατόχους των καρτών της η Τράπεζα Πειραιώς.

Ειδικότερα, η Τράπεζα Πειραιώς και το Αθηνόραμα σάς δίνουν την ευκαιρία να απολαύσετε με έκπτωση 50%, τα μενού που χάρισαν Χρυσό Σκούφο ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.

Τα βραβευμένα εστιατόρια, τα ειδικά μενού, οι τιμές τους και οι ημέρες που θα ισχύει η έκπτωση, θα δημοσιευθούν στο περιοδικό και την ιστοσελίδα του αθηνοράματος στις 17/5/18.

Και κλήρωση

Χρησιμοποιήστε τις πιστωτικές, χρεωστικές και επαναφορτιζόμενες προπληρωμένες κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, από 17/5/2018 έως 16/6/2018 στα βραβευμένα εστιατόρια και μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση, στην οποία:

30 τυχεροί θα κερδίσουν δείπνο δύο ατόμων σε βραβευμένο εστιατόριο

Επιπλέον, προπληρώνοντας online στο www.xrysoiskoufoi.gr/Vravevmeni_Gastronomia με τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, συμμετέχετε αυτομάτως σε extra κλήρωση, στην οποία:

2 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα γαστρονομικό 3ήμερο δύο ατόμων στην Κρήτη, με διαμονή στο Daios Cove Luxury Resort & Villas, μεταφορικά και δείπνο στα βραβευμένα εστιατόρια Ocean Restaurant και Ferryman.