A- A+
Τρ. Πειραιώς: Επιβράβευση με yellows των συνεπών δανειοληπτών - Πόσα κερδίζουν
Με yellow θα επιβραβεύει από εδώ και στο εξής η Τράπεζα Πειραιώς όσους πελάτες της είναι συνεπείς στην αποπληρωμή των δόσεων των δανείων τους.

Η επιβράβευση αφορά όσους ιδιώτες πελάτες της τράπεζας έχουν λάβει στεγαστικό ή και καταναλωτικό δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς και πληρώνουν τις δόσεις τους εμπρόθεσμα

Το όφελος

Η τράπεζα θα αποδίδει 1 yellow για κάθε 1€ ποσού δόσης Καταναλωτικού ή / και Στεγαστικού Δανείου με μέγιστο τα 2.000 yellows ανά δάνειο.

Αυτό σημαίνει ότι για κάθε 2.000 ευρώ δόσεων που πληρώνει ο δανειολήπτης στην τράπεζα, θα κερδίζει 2,5 ευρώ έκπτωση για αγορές σε συνεργάτες του προγράμματος.

Επιπλέον, καθημερινά 1 τυχερός θα κερδίζει με κλήρωση το ποσό της δόσης του σε yellows.

Όροι και προϋποθέσεις

Οι προϋποθέσεις για να πάρετε τα yellows είναι οι εξής:

Η καταβολή του συνόλου της δόσης του δανείου κατά την ημερομηνία, που έχει συμφωνηθεί με την Τράπεζα και η μη ύπαρξη ληξιπρόθεσμων οφειλών στο δάνειο (π.χ. από ασφάλιστρα, έξοδα κτλ.)

Στον υπολογισμό των yellows δεν λαμβάνονται υπόψη καταβολές που αφορούν σε ασφάλιστρα, έξοδα, συνδρομές.

Στα Ανοικτά δάνεια, για τον υπολογισμό των yellows θα λαμβάνεται υπόψη το ποσό που αντιστοιχεί στην ελάχιστη καταβολή, όπως αυτή έχει συμφωνηθεί.

Στην κλήρωση για τον 1 τυχερό που κερδίζει το ποσό της δόσης του, το ανώτερο όριο των yellows που μπορεί να αποδοθεί είναι 300.000 ημερησίως ανά νικητή.