A- A+
Τρ. Πειραιώς: Επαγγελματικός λογαριασμός σε ευρώ με επιτόκιο 1% για όσους εισπράττουν συνάλλαγμα
Ένα νέο λογαριασμό που προσφέρει επιτόκιο 1% για ποσά άνω των 15.000 ευρώ σε όσους κάνουν συναλλαγματικές μετατροπές, προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς.

Ο λόγος γίνεται για το λογαριασμό όψεωs «FX CONVERT», ο οποίος έχει αυξημένο κλιμακωτό επιτόκιο, για το υπερβάλλον των 15.000 ευρώ υπόλοιπο, εφόσον ικανοποιείται συγκεκριμένη συνθήκη.

Για τις πρώτες 15.000 ευρώ το επιτόκιο είναι σήμερα 0%.

Η συνθήκη για το 1%

Ειδικότερα, για κάθε ημερολογιακό εξάμηνο κατά το οποίο πραγματοποιούνται στον λογαριασμό συναλλαγές που εμπεριέχουν μετατροπή συναλλάγματος συνολικού ύψους άνω των 15.000 ευρώ, ο λογαριασμός κατά το επόμενο ημερολογιακό εξάμηνο θα λαμβάνει το αυξημένο επιτόκιο.

Οι συναλλαγές μετατροπής συναλλάγματος που λαμβάνονται υπόψη, συνδυαστικά ή μεμονωμένα, για την παροχή του αυξημένου επιτοκίου είναι οι ακόλουθες:

- Πίστωση εισερχόμενου εμβάσματος σε Ξένο Νόμισμα στο λογαριασμό με απευθείας μετατροπή σε Ευρώ (π.χ. εισερχόμενο έμβασμα σε Δολάρια ΗΠΑ) ή / και

- Κατάθεση Ξένων Τραπεζογραμματίων στο λογαριασμό με απευθείας μετατροπή σε Ευρώ ή / και

- Μεταφορά από λογαριασμό Ξένου Νομίσματος στο λογαριασμό με απευθείας μετατροπή σε Ευρώ

Απόδοση τόκων και κίνητρο

Οι τόκοι αποδίδονται κάθε 6 μήνες, στις 30 Ιουνίου και 31 Δεκεμβρίου κάθε έτους.

Ο λογαριασμός όψεως "FX CONVERT" σας επιβραβεύει με αυξημένο επιτόκιο εφόσον επιλέξετε να τον χρησιμοποιείτε για τις εισπράξεις της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας σε συνάλλαγμα.

Επιπλέον, σας διευκολύνει να καλύπτετε τις καθημερινές και έκτακτες τραπεζικές ανάγκες σας.

Αυτοματοποιεί μέσω παγίων εντολών τις συναλλαγές που κάνετε συστηματικά και σας προσφέρει πολλές επιλογές για να διαχειρίζεστε πιο αποτελεσματικά το συναλλακτικό σας κύκλο.

Δεν έχει κανέναν περιορισμό ως προς τις τραπεζικές εργασίες που μπορείτε να εκτελείτε μέσω αυτού.