A- A+
Τρ. Πειραιώς: Απόδοση 2,05% ανάλογα με την πορεία ευρώ - δολαρίου - Πρόωρη λήξη χωρίς κόστος
Προοπτική απόδοσης 2,05% στο τρίμηνο μέσω ενός νέου προϊόντος εγγυημένου κεφαλαίου, συνδεδεμένου με την πορεία ευρώ - δολαρίου, προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς.

Με το συγκεκριμένο προϊόν οι επενδυτές έχουν εξασφαλισμένο το αρχικό κεφάλαιο της κατάθεσης, εγγυημένη ελάχιστη απόδοση στο τρίμηνο 0,05% και προοπτική για έξτρα 2%, εάν επαληθευτεί η συνθήκη αναφορικά με την ισοτιμία ευρώ - δολαρίου.

Επιπλέον, μπορούν ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του 3μήνου να διακόψουν την κατάθεση χωρίς καμία ποινή, παίρνοντας πίσω το αρχικό τους κεφάλαιο.

Τα χαρακτηριστικά του στοιχήματος

Το προϊόν είναι εγγυημένου κεφαλαίου στη λήξη, ενώ το ελάχιστο ποσό επένδυσης είναι οι 10.000 ευρώ.

Η διάρκειά του είναι 3 μήνες και η απόδοση διαμορφώνεται ως εξής:

- Ελάχιστη ετησιοποιημένη απόδοση 0,05% που καταβάλλεται σε κάθε περίπτωση

- Έξτρα απόδοση 2% που καταβάλλεται εάν είναι σωστή η πρόβλεψη για την πορεία της ισοτιμίας.

Για να κερδίσει ο επενδυτής το στοίχημα και να λάβει ετησιοποιημένη απόδοση 2,05%, θα πρέπει η ισοτιμία ευρώ - δολαρίου να κυμανθεί εντός του ακόλουθου εύρους:

  • Ανώτατο όριο: Ισοτιμία έναρξης +0,02
  • Κατώτατο όριο: Ισοτιμία έναρξης -0,023

Ο πελάτης θα λάβει την Πρόσθετη Απόδοση, εφόσον η ισοτιμία ευρώ - δολαρίου, σε όλη την διάρκεια της Περιόδου Παρατήρησης, παραμείνει εντός του Προκαθορισμένου Εύρους Ισοτιμίας.

Δηλαδή μικρότερη από, αλλά όχι ίση με το Προκαθορισμένο Ανώτατο Όριο Ισοτιμίας και μεγαλύτερη από, αλλά όχι ίση με το Προκαθορισμένο Κατώτατο Όριο Ισοτιμίας.