A- A+
Τρ. Πειραιώς: Απόδοση 1% χωρίς ρίσκο με ακόμη πιο εύκολη συνθήκη - Το νέο προϊόν

Ακόμη πιο ελκυστικούς έκανε τους όρους διάθεσης του προγράμματος εγγυημένου κεφαλαίου η Τράπεζα Πειραιώς, σε μία από τις τελευταίες εκδόσεις του, που θα διατίθεται έως τις 27/12.

Ο λόγος γίνεται για τη σειρά προϊόντων Δυναμικές Καταθέσεις, οι οποίες από τη νέα χρονιά αναμένεται να καταργηθούν, καθώς δεν συμφέρει πλέον τις τράπεζες η διάθεση προγραμμάτων εγγυημένου κεφαλαίου.

Έως και την ερχόμενη Παρασκευή 27/12 η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει το πρόγραμμα «EUR/USD ΑΝΟΔΟΥ, με προστασία στο αρχικό κεφάλαιο, εγγυημένη ελάχιστη απόδοση 0,05% και προοπτική για έξτρα 0,95%, εάν επαληθευτεί η συνθήκη αναφορικά με την ισοτιμία ευρώ - δολαρίου.

Ωστόσο, σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις, η συνθήκη υπό την οποία ο καταθέτης λαμβάνει τη μέγιστη δυνατή απόδοση είναι πιο εύκολη από ποτέ.

Τα χαρακτηριστικά

Αναλυτικότερα, η διάρκεια της επένδυσης είναι οι 4 μήνες, ενώ το ελάχιστο ποσό είναι οι 10.000 ευρώ.

Η απόδοση διαμορφώνεται ως εξής:

- Ελάχιστη ετησιοποιημένη απόδοση 0,05% που καταβάλλεται σε κάθε περίπτωση

- Έξτρα απόδοση 0,95% που καταβάλλεται εάν η ισοτιμία ευρώ - δολαρίου ενισχυθεί κατά τουλάχιστον 0,0105 σε σχέση με την αρχική παρατήρηση.

Δηλαδή στο καλύτερο σενάριο η ετησιοποιημένη απόδοση διαμορφώνεται σε 1%, πολύ πάνω από τις προθεσμιακές καταθέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι στην αμέσως προηγούμενη έκδοση, το ευρώ θα έπρεπε να ανατιμηθεί περισσότερο έναντι του δολαρίου (+0,014) για την απόδοση του έξτρα 0,95%.

Το προϊόν θα διατίθεται από τα καταστήματα της τράπεζας έως την Παρασκευή 27/12.