A- A+
Το νέο τηλεοπτικό spot της Visa – Διαγωνισμός με πλούσια δώρα
«Η Visa βρίσκεται δίπλα σας οτιδήποτε κι αν έχετε στο μυαλό σας – ακόμα κι αν σκοπεύετε να λάβετε μέρος σε έναν αγώνα δρόμου»! Αυτό είναι το μήνυμα της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της Visa Europe που θα αρχίσει να προβάλλεται τηλεοπτικά στην Ελλάδα από τις 21 Μαρτίου.

Πρόκειται για το τέταρτο διαφημιστικό σποτ της καμπάνιας «Όλα κυλάνε εύκολα με Visa» και παρουσιάζει διαφορετικούς ανθρώπους που κάνουν τις αγορές τους με κάρτα Visa, μερικοί με τη μέθοδο των ανέπαφων πληρωμών.

Αγορές που δεν καταλαβαίνει κανείς τι ακριβώς είναι μέχρι τη στιγμή που τους βλέπουμε όλους στην αφετηρία του αγώνα.

Η διαφημιστική καμπάνια προβάλλεται ταυτόχρονα σε 9 ακόμη χώρες, μεταξύ των οποίων η Γερμανία, η Βουλγαρία και η Τουρκία.

Νέος διαγωνισμός της Visa

Παράλληλα με την προβολή του νέου διαφημιστικού, θα ξεκινήσουν και προωθητικές ενέργειες για δύο μήνες, από την 1η Απριλίου έως την 31η Μαΐου 2011.

Οι κάτοχοι καρτών που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία, χρησιμοποιώντας απλώς την κάρτα τους, να κερδίσουν πλούσια δώρα, όπως ταξίδια στο Λονδίνο ή προπληρωμένες κάρτες Visa.

Η ενέργεια θα προβληθεί με δύο τηλεοπτικά σποτ 30 και 15 δευτερολέπτων και θα υποστηριχθεί μέσω digital media, ραδιοφώνου και outdoor.

Δείτε πρώτοι τη νέα διαφημιστική καμπάνια της Visa πατώντας ΕΔΩ.