A- A+
Το νέο πακέτο δωρεάν e-συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας - Όλες οι παροχές του

Σε συνδρομή μόλις 2 ευρώ το μήνα ή 22 ευρώ το χρόνο, η Εθνική Τράπεζα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να πραγματοποιούν ανέξοδα μία σειρά από e-συναλλαγές.

Ο λόγος γίνεται για το νέο πακέτο e-Value της Εθνικής Τράπεζας, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να δίνει στους πελάτες της (φυσικά πρόσωπα).

Η απόκτησή του είναι πολύ εύκολη, καθώς ολοκληρώνεται άμεσα μέσω του NBG Internet / Mobile Banking. Εναλλακτικά μπορείτε να το ενεργοποιήσετε σε κατάστημα της Εθνικής.

Όλες οι παροχές

Μέσω του πακέτου θα μπορείτε μέσω ενός καταθετικού σας λογαριασμού να πραγματοποιείτε δωρεάν συναλλαγές που διενεργούνται μέσω των ψηφιακών δικτύων.

Πρόκειται για τις εξής:

  • Πάγιες εντολές  ​

​Εξοφλήστε χωρίς προμήθεια 5 λογαριασμούς, μέσω πάγιας εντολής ή μέσω του NBG Internet/ Mobile Banking.


  • Μεταφορές σε άλλες τράπεζες

​Επωφεληθείτε από την προνομιακή τιμολόγηση για να μεταφέρετε χρήματα σε ευρώ σε άλλη τράπεζα εντός Ελλάδας με ένδειξη εξόδων SHA  έως 3.000 ευρώ μέσω του NBG Internet / Mobile Banking, πραγματοποιώντας την 1η σας μεταφορά κάθε μήνα, χωρίς προμήθεια.​


  • Εισερχόμενα εμβάσματα

​Λάβετε 1 εισερχόμενο έμβασμα εσωτερικού σε ευρώ έως 3.000 ευρώ με ένδειξη εξόδων SHA κάθε μήνα, χωρίς προμήθεια.



  • Πληρωμή πιστωτικών καρτών

Πραγματοποιήστε 1 πληρωμή πιστωτικής κάρτας μέσω του NBG Internet / Mobile Banking σε άλλη τράπεζα του εσωτερικού κάθε μήνα χωρίς προμήθεια.


  • Εκπτώσεις σε prepaid κάρτες

​Χρησιμοποιήστε τις προπληρωμένες κάρτες  Prepaid Visa, virtual prepaid Mastercard  ή το wearable-βραχιόλι  i-bank payband για αγορές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα, με έκπτωση 50% στο κόστος 1 φόρτισης ποσού έως 200 ευρώ κάθε μήνα, με ελάχιστη προμήθεια 1 ευρώ.


  • go4more πόντοι

Συλλέξτε πόντους go4more με τη διατήρηση κεφαλαίων στο λογαριασμό σας, αλλά και τις αγορές με τη χρεωστική σας κάρτα καθώς και τις συναλλαγές σας στα δίκτυα i-bank  και αποκτήστε επιπλέον 500 welcome πόντους με την απόκτηση του πακέτου.