A- A+
Την Τρίτη η νέα δημοπρασία 49 ακινήτων από την Τρ. Πειραιώς - Τιμές από 9.000 ευρώ
Στην προσφορά ακόμη 48 ακινήτων σε τιμές που ξεκινούν από τις 9.000 ευρώ, προχωρά το διήμερο 20 και 21 Μαρτίου η Τράπεζα Πειραιώς. Πώς να συμμετάσχετε.

Μέσω της νέας δημοπρασίας θα διατεθούν 49 ακίνητα από όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, θα διατεθούν διαμερίσματα, μονοκατοικίες, γραφεία, καταστήματα, οικόπεδα και κτίρια σε Αττική, Θεσσαλονίκη, παραθεριστικές περιοχές κ.ά.

Οι τιμές εκκίνησης των ακινήτων κυμαίνονται από 9.000 έως 760.000 ευρώ, ενώ υπάρχει και δυνατότητα άμεσης αγοράς (buy now) σε υψηλότερες τιμές.

Πώς αγοράζετε

Η δημοπρασία είναι ανοικτή προς όλους και η διαδικασία απλή για τους ενδιαφερόμενους.

Τα βήματα είναι τα εξής:

• Αναζήτηση στο site properties4sale.gr ακινήτων που ταιριάζουν στις ανάγκες τους με πρόσβαση στο πληροφοριακό υλικό που παρέχεται (φωτογραφίες, κάτοψη, βεβαίωση μηχανικού, άδεια οικοδομής κ.ά).

• Εγγραφή στο properties4sale.gr για περαιτέρω πληροφόρηση σχετικά με τις «ανοικτές ημέρες» επίσκεψης του ακινήτου, την επικοινωνία με την ομάδα διαχείρισης του site και τη συμμετοχή στη δημοπρασία.

• Αγορά ακινήτου στην τιμή «Άμεσης Αγοράς» που αναγράφεται στο site ή συμμετοχή στη δημοπρασία στις 20 και 21 Μαρτίου 2018.

• Η online δημοπρασία θα πραγματοποιείται στη σελίδα του κάθε ακινήτου στο properties4sale.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αιτηθούν τη συμμετοχή τους στη δημοπρασία του ακινήτου που τους ενδιαφέρει.

Η τιμή πρώτης προσφοράς

Η πρώτη προσφορά στη δημοπρασία θα πρέπει να ξεπερνά την «Τιμή εκκίνησης» και στη συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές θα μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη των προσφορών και να υποβάλουν τις δικές τους αντι-προσφορές έως τη λήξη της δημοπρασίας.

Η λήξη της δημοπρασίας ενδέχεται να παραταθεί για τα ακίνητα για τα οποία θα ληφθούν προσφορές τα τελευταία λεπτά ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους να ανταποκριθούν.

Σημειώνεται ότι υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης της αγοράς του/των ακινήτων από την Τράπεζα με ευνοϊκούς όρους.

Το properties4sale.gr είναι ανοικτό σε συνεργασία με μεσιτικά γραφεία, όπως περιγράφεται στο site.