A- A+
Τηλεοράσεις με 20% κέρδος μέσω του προγράμματος go4more σε Γερμανός - Cosmote

Όφελος 20% στις αγορές τηλεοράσεων στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και Cosmote θα έχουν οι κάτοχοι καρτών της Εθνικής Τράπεζας το επόμενο διάστημα.

Η προσφορά ισχύει για τις αγορές τηλεοράσεων αξίας 249 ευρώ και άνω, που θα πραγματοποιηθούν από 22 Ιουνίου έως και 4 Ιουλίου 2020, τόσο στα φυσικά καταστήματα, όσο και στα e-shop των Cosmote και Γερμανός.

Οι πελάτες της Εθνικής Τράπεζας θα επιβραβευτούν με το 20% της αξίας των αγορών τους σε πόντους go4more, δηλαδή με 80 πόντους go4more ανά 1 ευρώ αγορών.

Απόδοση πόντων και εξαργύρωση

Οι συλλεχθέντες πόντοι από την αγορά των προαναφερθέντων προϊόντων μπορούν να εξαργυρωθούν στη συνέχεια σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Για συναλλαγές με εφάπαξ καταβολή στα φυσικά καταστήματα, κατά τη στιγμή διενέργειας της συναλλαγής , θα αποδίδονται οι βασικοί πόντοι του Προγράμματος (ήτοι 4 πόντοι για κάθε 1€ συναλλαγής).

Οι επιπλέον πόντοι (ήτοι 76 πόντοι για κάθε 1€ συναλλαγής), που αντιστοιχούν μόνο στο ποσό της συναλλαγής που αφορά Τηλεόραση αξίας €249 και άνω που συμμετέχει στην ενέργεια, θα αποδοθούν στις 10/07/2020.

Κάντε τις αγορές σας εδώ:

Έχετε κάρτες άλλων τραπεζών; - Βρείτε το κέρδος σας με το εργαλείο του Moneyonline για τα προγράμματα επιβράβευσης