A- A+
Τέλος η συσκευή i-code για το e-banking επιχειρήσεων της Εθνικής Τράπεζας - Τι πρέπει να κάνετε

Σε πλήρη κατάργηση της συσκευή i-code (token) μέσω της οποίας παράγονται κωδικοί μίας χρήσης για την εκτέλεση συναλλαγών, προχωρά η Εθνική Τράπεζα.

Η αλλαγή αυτή αφορά τους συνδρομητές των υπηρεσιών ηλεκτρονικής τραπεζικής που είναι επιχειρήσεις και θα εφαρμοστεί στις 15/01/2021.

Από εκείνη την ημέρα οι κωδικοί μιας χρήσης (OTP) που απαιτούνται για την ολοκλήρωση των συναλλαγών  μέσω της υπηρεσίας Internet ή Mobile Banking θα αποστέλλονται με γραπτό μήνυμα.

Αυτό θα γίνεται μέσω viber ή sms στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχετε δηλώσει κατά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας αποστολής κωδικών OTP.

Online ενεργοποίηση

Αν δεν έχετε ήδη ενεργοποιήσει την υπηρεσία αποστολής OTP στο κινητό, μπορείτε να την ενεργοποιήσετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, μέσω του Internet Banking για Επιχειρήσεις, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:  



Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας αποστολής OTP με μήνυμα στο κινητό, δε θα μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε κωδικούς μίας χρήσης από τη συσκευή i-code για την εκτέλεση των συναλλαγών σας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή καθοδήγηση, καλέστε στην εξυπηρέτηση πελατών της Εθνικής Τράπεζας στο τηλέφωνο 210-48 48 484.