A- A+
Ταμιευτήριο Millennium: Δωρο-επιταγή ως 20 ευρώ αντί τόκων
Νέα «όπλα» για την προσέλκυση καταθετών μέσω των λογαριασμών ταμιευτηρίου εφευρίσκουν οι τράπεζες. Η Millennium θα επιβραβεύσει όσους την προτιμήσουν με δωρο-επιταγές έως και 20 ευρώ για το σούπερ μάρκετ.

Πρόκειται για το νέο αποταμιευτικό λογαριασμό με την ονομασία «Κάθε Μήνα Συν». Ανάλογα με το μέσο υπόλοιπό του κατά τον προηγούμενο ημερολογιακό μήνα, η Millennium bank θα επιβραβεύει τους αποταμιευτές με δωροεπιταγή πουτ μπορεί να εξαργυρωθεί σε σούπερ μάρκετ.

Παράλληλα, ο κάθε καταθέτης συμμετέχει σε κληρώσεις που του δίνουν την ευκαιρία να είναι ένας από τους 50 τυχερούς κάθε μήνα, που θα κερδίσουν δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ για βενζίνη ή θέρμανση.

================================================================================

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Βρείτε τον αποδοτικότερο λογαριασμό καταθέσεων που σας ταιριάζει

================================================================================

Βέβαια, το επιτόκιο του λογαριασμού είναι πολύ μικρό, καθώς διαμορφώνεται στο 0,10%. Δηλαδή η τράπεζα, αντί για τόκους προσφέρει στον καταθέτη μία δωροεπιταγή για τα ψώνια του στο σούπερ μάρκετ.

Εξάλλου, ο πελάτης θα πρέπει να αποκτήσει και ένα τραπεζοασφαλιστικό πρόγραμμα της τράπεζας, για να μπορεί να απολαμβάνει τα παραπάνω προνόμια.

Η επιβράβευση διαμορφώνεται ως εξής:

Μέσο Υπόλοιπο προηγούμενου ημερολογιακού μήνα Αξία δώρο-επιταγής
Από €1,500 έως €2,999.99
€ 5
Από €3,000 έως €4,999.99
€ 10
Από €5,000 έως €9,999.99
€ 15
Άνω των €10,000
€ 20

Προϋποθέσεις για την ανταμοιβή

Οι προϋποθέσεις για την απόκτηση δωροεπιταγών και για τη συμμετοχή στην κλήρωση είναι οι εξής:

α) Σύνδεση του λογαριασμού με μία πάγια εντολή πληρωμής λογαριασμών ΔΕΚΟ και συνεργαζόμενων εταιρειών,

β) συμμετοχή σε οποιοδήποτε τραπεζοασφαλιστικό πρόγραμμα, επιλογής του πελάτη και

γ) το μέσο μηνιαίο υπόλοιπο του λογαριασμού κατά τον προηγούμενο ημερολογιακό μήνα να είναι ίσο ή μεγαλύτερο των €1,500.

Σημειώνεται ότι το μέσο υπόλοιπο του προηγούμενου ημερολογιακού μήνα ισούται με το άθροισμα των ημερησίων υπολοίπων διαιρούμενο με τον αριθμό των ημερών του μήνα αυτού.