A- A+
Ταξιδιωτικές εμπειρίες premium από τις τράπεζες μόνο για personal πελάτες - Τα προνόμια
Μοναδικά ταξιδιωτικά προνόμια και οργάνωση εκδρομών και άλλων δραστηριοτήτων, προσφέρουν οι τράπεζες στους πελάτες που ανήκουν στην κατηγορία του personal banking.

Προϋπόθεση για να χαρακτηριστεί ένας πελάτης personal είναι να έχει συνολική καταθετική / επενδυτική σχέση με την τράπεζα ύψους 50.000 - 60.000 ευρώ, ανάλογα με τα κριτήρια που ορίζει η κάθε μία.

Εκτός από τα καλύτερα επιτόκια σε καταθέσεις και δάνεια, για αυτούς τους πελάτες, έχουν δημιουργηθεί από ορισμένες τράπεζες υπηρεσίες για την οργάνωση lifestyle εμπειριών.

Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες ανά τράπεζα είναι οι εξής:

  • Alpha Bank Gold

- Εκδρομές

Ταξιδιωτικοί προορισμοί αναψυχής για δυο, οικογενειακά ταξίδια με στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, αποδράσεις γεμάτες τολμηρές εμπειρίες μέχρι και επαγγελματικά ταξίδια υψηλών απαιτήσεων.

Ό,τι κι αν επιλέξετε μπορείτε να το πραγματοποιήσετε με εξαργύρωση των Bonus πόντων σας η ακόμα και συνδυασμό Bonus Πόντων και μετρητών.

Επιλέξτε ανάμεσα στις ξεχωριστές ταξιδιωτικές προτάσεις που η τράπεζα έχει σχεδιάσει αποκλειστικά για εσάς ή σχεδιάστε την δική σας προσωποποιημένη ταξιδιωτική εμπειρία και ανακαλύψτε μαγικούς προορισμούς.

Το Bonus Exclusive και το Unique Destinations της Kyvernitis Travel A.E. είναι δίπλα σας σε κάθε σας ταξίδι.

Εάν οι πόντοι σας δεν επαρκούν έχετε πάντα την δυνατότητα εξαργύρωσης των διαθέσιμων πόντων σας με μερική χρέωση στην κάρτα σας.

Επιπλέον, όσοι ταξιδεύουν από το Ελ Βενιζέλος της Αθήνας έχουν με την επίδειξη της Gold κάρτας τους πρόσβαση δωρεάν στο lounge της Goldair.

Δείτε πληροφορίες εδώ

- Επιλεγμένα εστιατόρια

Δειπνήστε σε διακεκριμένα εστιατόρια με ειδικά menu σε προνομιακές τιμές.

Το Bonus Exclusive εξασφάλισε την συνεργασία κορυφαίων εστιατορίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που διαμορφώνουν για εσάς εκλεκτά menu, με έκπτωση 20%!

Γευτείτε γαστριμαργικές δημιουργίες όλο το χρόνο και μοιραστείτε τες με φίλους και αγαπημένους, επιλέγοντας κάποιο από τα Bonus Exclusive εστιατόρια.

Για να πραγματοποιήσετε την κράτησή σας επιλέξτε το εστιατόριο της αρεσκείας σας από τα προτεινόμενα ολοκληρώστε την κράτησή σας μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας κρατήσεων e-table.

Δείτε πληροφορίες εδώ

  • Eurobank Personal Banking

Απολαμβάνετε lifestyle προνόμια με το Personal Banking που ομορφαίνουν και διευκολύνουν τη ζωή σας.

Oργανώστε εύκολα τις εξόδους σας και σχεδιάσετε τα ταξίδια σας:

  • Εισιτήρια για την παράσταση που σας ενδιαφέρει
  • Τραπέζι στο εστιατόριο που προτιμάτε
  • Επιλογή και παράδοση δώρων
  • Στα ταξίδια σας:

Η τράπεζα αναλαμβάνει να βρει πληροφορίες και εισιτήρια για τον προορισμό που σας ενδιαφέρει.

Οργανώνει για εσάς το ταξίδι σας και σας προσφέρει ειδικές τιμές σε πακέτα διακοπών.

Σας εξυπηρετεί σε ειδική γραμμή για να μην περιμένετε στο τηλέφωνο.

Εάν ταξιδεύετε με αεροπλάνο, μπορείτε να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας στην Υπηρεσία Διακεκριμένης Στάθμευσης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών σε ειδική τιμή.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες