Ταξιδια

1-20 of 50

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Ξενοδοχεία και ακτοπλοϊκά εισιτήρια με επιβράβευση 10% πληρώνοντας με κάρτες της Eurobank

Δύο νέες προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για όσους θέλουν να προγραμματίσουν το επόμενο ταξίδι τους ενεργοποίησε η Eurobank για τους κατόχους των καρτών της.

Περισσότερα
Κλείστε τη χριστουγεννιάτικη εκδρομή σας και κερδίστε ως 20% στην κάρτα - Νέες προσφορές

Κρατήσεις ξεοδοχείων με ενισχυμένη επιβράβευση στην κάρτα τους μπορούν να πραγματοποιήσουν το επόμενο διάστημα οι πελάτες δύο τραπεζών.

Περισσότερα
Ξενοδοχεία με 20% επιβράβευση και 1 νύχτα δώρο πληρώνοντας με κάρτα Eurobank

Την επόμενη φθινοπωρινή τους απόδραση με επιβράβευση ως 20% στην κάρτα τους και μία διανυκτέρευση δώρο μπορούν να προγραμματίσουν αυτήν την περίοδο οι κάτοχοι καρτών της Eurobank.

Περισσότερα
Προσφορές από τις τράπεζες για ταξίδια αν πληρώσετε με τις κάρτες τους

Ταξίδια με προνομιακούς όρους, πληρώνοντας με την κάρτα τους, μπορούν να κλείσουν οι πελάτες των τραπεζών μέσω των νέων προσφορών επιβράβευσης.

Περισσότερα
Με ποιες κάρτες κερδίζετε ως 6% επιβράβευση σε πρατήρια καυσίμων τον Αύγουστο

Ενισχυμένη επιβράβευση που μπορεί να φτάσει έως το 6% ανά συναλλαγή προσφέρουν δύο τράπεζες στους πελάτες τους που θα χρησιμοποιούν κάρτα για την πληρωμή.

Περισσότερα
Επιβράβευση 20% και 1 διανυκτέρευση δώρο σε ξενοδοχεία με πιστωτικές κάρτες Eurobank

Μία νέα προσφορά ενισχυμένης επιβράβευσης για τις εφετινές διακοπές ενεργοποίησε η Eurobank για τους κατόχους όλων των καρτών της.

Περισσότερα
Προσφορές επιβράβευσης με κέρδος ως 20% πληρώνοντας για τις διακοπές σας με κάρτα

Νέες προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για τα έξοδα των διακοπών ενεργοποίησαν οι τράπεζες, για όσους επιλέξουν συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και πληρώσουν με την κάρτα τους.

Περισσότερα
Πληρώστε τις διακοπές σας με κάρτα και πάρτε πίσω έως και το 15% - Όλες οι προσφορές

Καθώς πλησιάζουμε στην καρδιά του καλοκαιριού, ολοένα και περισσότεροι Έλληνες κάνουν κράτηση για τις διακοπές τους. Πριν κλείσουν όμως καλό θα ήταν να ενημερωθούν για τις προσφορές των τραπεζών.

Περισσότερα
Προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για καλοκαιρινά ταξίδια από τις τράπεζες - Κέρδος ως 20%

Νέες προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για τα καλοκαιρινά σας ταξίδια έχουν ενεργοποιήσει τις τελευταίες ημέρες οι τράπεζες για τους κατόχους των καρτών τους.

Περισσότερα
Προσφορές επιβράβευσης έως 15% για κρατήσεις ξενοδοχείων στην Ελλάδα από Εθνική και Eurobank

Προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για κρατήσεις ξενοδοχείων στην Ελλάδα έχουν ενεργοποιήσει για τους κατόχους των καρτών τους οι Εθνική Τράπεζα και Eurobank.

Περισσότερα
Κλείστε ξενοδοχείο στην Ελλάδα με κάρτες Εθνικής και Eurobank και κερδίστε έως 20%

Τη δυνατότητα να κάνουν κρατήσεις σε πλήθος ξενοδοχείων στην Ελλάδα, κερδίζοντας επιβράβευση έως και 20% επί της αξίας της συναλλαγής, έχουν οι κάτοχοι καρτών της Eurobank και της Εθνικής Τράπεζας.

Περισσότερα
Εκδρομές στην Ελλάδα με 20% επιβράβευση πληρώνοντας με κάρτες της Eurobank - Κρατήσεις ως 15/11

Επιβράβευση 20% θα κερδίσουν οι κάτοχοι καρτών της Eurobank που θα κλείσουν τις επόμενες ημέρες τη διαμονή τους σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα μέσω του ekdromi.gr.

Περισσότερα
Κρατήσεις τελευταίας στιγμής με 15% όφελος σε κάρτα Eurobank και δώρο 1 διανυκτέρευση

Τη δυνατότητα να κλείσουν τις διακοπές τους με κράτηση της τελευταίας στιγμής, με δώρο 15% επιβράβευση και 1 διανυκτέρευση σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, προσφέρει η Eurobank στους πελάτες της.

Περισσότερα
Ξενοδοχεία με επιβράβευση 10% στην κάρτα σας, με δώρο 1 διανυκτέρευση - Προσφορά και για πτήσεις εξωτερικού

Ενισχυμένη επιβράβευση θα κερδίσουν οι κάτοχοι καρτών της Eurobank και της Εθνικής Τράπεζας που θα κάνουν κράτηση για τη διαμονή τους σε επιλεγμένα ξενοδοχεία τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα
Ενοικιάσεις αυτοκινήτου σε Avis και Budget με €πιστροφή 5% πληρώνοντας με κάρτες Eurobank

Ενισχυμένη επιβράβευση στις ενοικιάσεις ΙΧ από τις εταιρείες Avis και Budget προσφέρει η Eurobank στους κατόχους των καρτών της αυτόν το μήνα.

Περισσότερα
Δώρο ένα αεροπορικό εισιτήριo με κάθε νέα πιστωτική κάρτα της Eurobank - Online αίτηση

Δώρο ένα διπλό εισιτήριο μετ’ επιστροφής για πτήσεις στην Ελλάδα προσφέρει η Eurobank σε όσους κάνουν αίτηση για νέα πιστωτική κάρτα μέσω e-banking το επόμενο διάστημα.

Περισσότερα
Κρατήσεις ξενοδοχείων με κέρδος ως 15% στην κάρτα σας για τα πρώτα καλοκαιρινά ταξίδια

Το πρώτο τους ταξίδι με επιβράβευση που μπορεί να φτάσει έως το 15% μπορούν να πραγματοποιήσουν οι κάτοχοι χρεωστικών και πιστωτικών καρτών.

Περισσότερα
Νέες προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για ταξίδια από τις τράπεζες

Καθώς πλησιάζουμε στο καλοκαίρι οι τράπεζες ξεκίνησαν το λανσάρισμα προσφορών ενισχυμένης επιβράβευσης για ταξίδια, αποκλειστικά για τους κατόχους των καρτών τους.

Περισσότερα
Έκπτωση 6% σε όλες τις κρατήσεις στην booking.com πληρώνοντας με κάρτες Visa

Κρατήσεις ξενοδοχείων μέσω της booking.com με επιστροφή του 6% της αξίας κάθε συναλλαγής, μπορούν να πραγματοποιήσουν οι κάτοχοι καρτών Visa όλων των τραπεζών.

Περισσότερα
Φθινοπωρινές αποδράσεις στην Ελλάδα με επιβράβευση 10% - Με ποια κάρτα πρέπει να πληρώσετε

Φθινοπωρινές αποδράσεις στην Ελλάδα με επιβράβευση 10% προσφέρει το xenodoxeio.gr σε όσους κάνουν την κράτησή τους πληρώνοντας με κάρτα της Eurobank.

Περισσότερα

1-20 of 50

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3