Ταξιδια

19 Item(s)

Όλες οι επιλογές εξαργύρωσης Bonus πόντων με κάρτες Alpha Bank για δωρεάν ταξίδια με την AEGEAN

Πληθώρα επιλογών για την εξαργύρωση των Bonus πόντων που έχουν συλλέξει οι κάτοχοι καρτών Alpha bank προσφέρει η αεροπορική εταιρεία AEGEAN.

Περισσότερα
Προσφορές από τις τράπεζες για ταξίδια αν πληρώσετε με τις κάρτες τους

Ταξίδια με προνομιακούς όρους, πληρώνοντας με την κάρτα τους, μπορούν να κλείσουν οι πελάτες των τραπεζών μέσω των νέων προσφορών επιβράβευσης.

Περισσότερα
Πληρώστε τις διακοπές σας με κάρτα και πάρτε πίσω έως και το 15% - Όλες οι προσφορές

Καθώς πλησιάζουμε στην καρδιά του καλοκαιριού, ολοένα και περισσότεροι Έλληνες κάνουν κράτηση για τις διακοπές τους. Πριν κλείσουν όμως καλό θα ήταν να ενημερωθούν για τις προσφορές των τραπεζών.

Περισσότερα
Προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για καλοκαιρινά ταξίδια από τις τράπεζες - Κέρδος ως 20%

Νέες προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για τα καλοκαιρινά σας ταξίδια έχουν ενεργοποιήσει τις τελευταίες ημέρες οι τράπεζες για τους κατόχους των καρτών τους.

Περισσότερα
Δώρο 1+1 εισιτήριο της Aegean με κάθε νέα χρεωστική κάρτα Aegean Bonus Visa της Alpha Bank

Ένα δωρεάν εισιτήριο για το επόμενο ταξίδι σε οποιοδήποτε προορισμό προσφέρει η Alpha Bank σε όσους αποκτήσουν το επόμενο διάστημα τη χρεωστική κάρτα Aegean Bonus Visa Debit.

Περισσότερα
Κλείστε ξενοδοχείο με δώρο ως 80 ευρώ, εξαργυρώνοντας Bonus πόντους με κάρτες της Alpha Bank

Στο πρόγραμμα επιβράβευσης Bonus των καρτών της Alpha Bank εντάχθηκε το online site για κρατήσεις ξενοδοχείων στην Ελλάδα, xenodoxeio.gr.

Περισσότερα
Δώρο εισιτήρια και εκπτώσεις για ταξίδια με κάθε νέα κάρτα Aegean Bonus Visa από την Alpha Bank

Ταξιδιωτικά δώρα σε συνεργασία με την AEGEAN προσφέρει η Alpha Bank σε όσους αποκτήσουν κάρτα, χρεωστική ή πιστωτική, Aegean Bonus Visa.

Περισσότερα
Προνομιακές εξαργυρώσεις Bonus πόντων μέσω του e-Coupons με κάρτες της Alpha Bank

Εξαργυρώσεις των Bonus πόντων που έχουν συλλέξει με προνομιακούς όρους μπορούν να πραγματοποιήσουν οι κάτοχοι καρτών της Alpha Bank μέσω του e-Coupons.

Περισσότερα
Ξενοδοχεία με επιβράβευση 10% στην κάρτα σας, με δώρο 1 διανυκτέρευση - Προσφορά και για πτήσεις εξωτερικού

Ενισχυμένη επιβράβευση θα κερδίσουν οι κάτοχοι καρτών της Eurobank και της Εθνικής Τράπεζας που θα κάνουν κράτηση για τη διαμονή τους σε επιλεγμένα ξενοδοχεία τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα
Δωρεάν εισιτήρια AEGEAN με εξαργύρωση των μισών Bonus πόντων με κάρτες Alpha Bank

Μία νέα προσφορά που δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους καρτών Bonus να αποκτήσουν δωρεάν εισιτήρια της AEGEAN, με εξαργύρωση των μισών πόντων σε σχέση με το κανονικό, ενεργοποίησε η Alpha Bank.

Περισσότερα
Έκπτωση 6% σε όλες τις κρατήσεις στην booking.com πληρώνοντας με κάρτες Visa

Κρατήσεις ξενοδοχείων μέσω της booking.com με επιστροφή του 6% της αξίας κάθε συναλλαγής, μπορούν να πραγματοποιήσουν οι κάτοχοι καρτών Visa όλων των τραπεζών.

Περισσότερα
Ανοιξιάτικες προσφορές επιβράβευσης για ταξίδια από τις τράπεζες μέσω των καρτών τους

Νέες ελκυστικές προσφορές επιβράβευσης και εξαργύρωσης για ταξίδια αποκλειστικά για τους κατόχους των καρτών τους, ενεργοποίησαν τις τελευταίες ημέρες οι τράπεζες.

Περισσότερα
Τι προσφέρουν οι αναβαθμισμένες Aegean Bonus Visa κάρτες της Alpha Bank - Όλα τα προνόμια

Στη διάθεση των πελατών της έθεσε η Alpha Bank τις αναβαθμισμένες κάρτες Aegean Bonus Visa, μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με την αεροπορική εταιρεία AEGEAN.

Περισσότερα
Alpha Bank: Εκπτωση έως 60 ευρώ σε εισιτήρια της Minoan Lines με εξαργύρωση μισών πόντων Bonus

Αγορά εισιτηρίων με έκπτωση ως 60 ευρώ, με εξαργύρωση των μισών Bonus πόντων από το κανονικό, μπορούν να κάνουν οι κάτοχοι καρτών της Alpha Bank στη Mnoan Lines.

Περισσότερα
Alpha Bank: Δώρο 50% επιπλέον Bonus πόντοι για όλες τις καλοκαιρινές αγορές

Δώρο 50% επιπλέον Bonus πόντους προσφέρει η Alpha Bank στους κατόχους των καρτών της σε όλες τις καλοκαιρινές αγορές έως και το τέλος Ιουλίου.

Περισσότερα
Aegean Bonus Visa: Δώρο 30% μίλια σε κάθε online μετατροπή Bonus πόντων - Νέο εργαλείο

Δώρο μίλια εξαργύρωσης προσφέρουν η Alpha Bank και η Aegean σε όσους μετατρέψουν online τους Bonus πόντους της κάρτας Aegean Bonus Visa σε μίλια με το νέο εργαλείο.

Περισσότερα
Aegean Bobus Visa: Online πλέον η μετατροπή Bonus πόντων σε μίλια - Πώς γίνεται

Τη δυνατότητα να μετατρέψουν online τους Bonus πόντους τους σε μίλια έχουν οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών Aegean Bonus Visa.

Περισσότερα
Διπλάσια επιβράβευση στην MINOAN LINES όλο το καλοκαίρι με κάρτες Alpha Bank

Διπλή επιβράβευση σε Bonus πόντους θα προσφέρουν μέχρι και το τέλος Αυγούστου οι κάρτες Alpha Bank για αγορές ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στην MINOAN LINES.

Περισσότερα
Aegean Airlines: Εισιτήρια με διπλή επιβράβευση με όλες τις κάρτες Bonus της Alpha Bank

Διπλή επιβράβευση για κρατήσεις εισιτηρίων που θα γίνουν στην Aegean Airlines θα προσφέρει η Alpha Bank στους κατόχους των καρτών της την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου.

Περισσότερα

19 Item(s)