A- A+
Τα δώρα των τραπεζών για την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών - Η πλήρης λίστα

Δώρα στους πελάτες τους προσφέρουν οι τράπεζες με αφορμή τον εορτασμό της Εθνικής Ομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών (5-10 Οκτωβρίου)

Μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης καρτών τους ανταμοίβουν τους πελάτες τους που θα εξυπηρετηθούν για κάποια υπηρεσία αυτήν την εβδομάδα.

Τρεις συστημικοί όμιλοι προχώρησαν στην ενεργοποίηση προσφορών για τον εορτασμό της εβδομάδας.

Πρόκειται για τις εξής προσφορές:

  • Alpha Bank

Διπλάσια επιβράβευση θα κερδίσουν όσοι ανοίξουν αυτήν την εβδομάδα τον επενδυτικό λογαριασμό Alpha Εξέλιξη, που δίνει πρόσβαση στην επαγγελματική διαχείριση διαθεσίμων.

Με το προϊόν αυτό εξασφαλίζετε το κεφάλαιο που θα ανταποκριθεί πλήρως στις μελλοντικές σας ανάγκες.

Πρόκειται για ένα επενδυτικό πρόγραμμα τακτικών καταβολών βασιζόμενο σε ασφάλιση, που δίνει πρόσβαση στα Αμοιβαία Κεφάλαια της σειράς Alpha LUX.

Η διάρκεια του προγράμματος κυμαίνεται από 12 έως 30 έτη, με βάση την επιλογή του πελάτη.

Εσείς επιλέγετε το ποσό που θέλετε να καταβάλλετε, με ελάχιστη δόση καθαρού ασφαλίστρου τα 100 ευρώ μηνιαίως, αλλά και τη συχνότητα των καταβολών (μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία)

Επιπλέον, η επένδυση του ασφαλίστρου γίνεται με βάση το επενδυτικό σας προφίλ

Η επένδυση γίνεται μεταξύ εναλλακτικών συνθέσεων Αμοιβαίων Κεφαλαίων της σειράς Alpha (LUX) Global Funds, με βάση την ιεράρχηση των χρηματοοικονομικών αναγκών και της αξιολόγησης του επενδυτικού σας προφίλ

Τέλος, παρέχεται ασφαλιστική κάλυψη Ζωής.

Για την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 5 έως 10 Οκτωβρίου 2020 αποκτώντας το πρόγραμμα Alpha Εξέλιξη Τακτικών Καταβολών η επιβράβευση είναι διπλή.

Συγκεκριμένα, κερδίζετε 20 αντί για 10 Bonus πόντους για κάθε 1 ευρώ καθαρού ετησιοποιημένου ασφαλίστρου το πρώτο έτος. Στη συνέχεια η επιβράβευση είναι 10 πόντοι ανά 1 ευρώ.


  • Εθνική Τράπεζα

Επιβραβεύει τους πελάτες της με το Πρόγραμμα go4more, προσφέροντας διπλάσιους πόντους go4more για κάθε συναλλαγή πληρωμής οφειλών / λογαριασμών που θα πραγματοποιηθεί έως 10/10 με χρέωση λογαριασμού μέσω του Mobile Banking.

Δηλαδή κερδίζετε 20 πόντους go4more ανά συναλλαγή αντί για 10 πόντους.


  • Eurobank

Η τράπεζα οργανώνει δύο κληρώσεις που θα χαρίσουν σε συνολικά 28 τυχερούς από 100 ευρώ €πιστροφή για αγορές σε συνεργάτες του προγράμματος επιβράβευσης.

Οι όροι των 2 κληρώσεων και ο τρόπος συμμετοχής σε αυτές είναι οι εξής:

1. Συναλλαγές σε εναλλακτικά κανάλια

Από 05.10.2020 έως και 10.10.2020 μπαίνετε αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσετε 100 ευρώ €πιστροφή κάνοντας τουλάχιστον μία συναλλαγή, όπως πληρωμή λογαριασμού ή μεταφορά χρημάτων, μέσα από τα εναλλακτικά κανάλια:

  • e-Banking
  • Eurobank Mobile App
  • EuroPhone Banking
  • ΑΤΜ

Η κλήρωση θα γίνει στις 30.10.2020, με 3 τυχερούς για κάθε ημέρα της Εβδομάδας Εξυπηρέτησης.

Συνολικά κληρώνονται 18 τυχεροί. Κάθε ένας κερδίζει τα 100 ευρώ €πιστροφή στην χρεωστική ή πιστωτική κάρτα του Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.


2. Μοιραστείτε την εμπειρία σας

Από 05.10.2020 έως και 10.10.2020 μοιραστείτε όποια εμπειρία ξεχωρίσατε από την εξυπηρέτηση σε κατάστημα, με e-Banking, μέσω EuroPhone Banking, στα ATM ή με το Eurobank Mobile App.

Μπαίνετε αυτόματα σε κλήρωση με μία συμμετοχή για να κερδίσετε 100 ευρώ €πιστροφή στην πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σας Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Η κλήρωση θα γίνει στις 30.10.2020. Συνολικά κληρώνονται 10 τυχεροί.